Перейти до змісту

SergLutsk

Power users
  • Постів

    2 421
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    20

SergLutsk став переможцем дня 20 квітня

SergLutsk мав найпопулярніший контент!

Репутація

1 256 Професор

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. 1. Ні, не знаю як у них справи, якби знав не запитував би, очевидно ж, ні ? А ти знаєш ? Ну так поділись. 2. А не потрібно вести професійну бесіду, давай любительську, ми ж на форумі, а не на нараді в кабінеті директора. Я і не мав на меті вступати в полеміку чи якісь диспути, тут нікому не потрібні технічні деталі і подробиці, адже ми їх не зрозуміємо. Просто цікаво було би почути якийсь загальний опис ситуації. Ніби ж не потрібно бути лікарем щоб зрозуміти фразу типу "пацієнт помер від зупинки серця чи від заповнення легень рідиною". 3. Ну і ти ж сам почав ту тему, що їх чекає з авіацією, ніхто тебе за язик не тягнув. Ну то вже якось і закінч, типу сказав "А", то говори і "Б".
  2. Це не що інше як пересмикування термінами, словами. Я ніде і не говорив, що я (чи всі тут) були підписані і зранку до смеркання слухали арестовича. А лише стверджував, що всі в нашому інформ просторі тринділи тоді одну і ту ж байку, і всі її чули. Хто вірив чи не вірив, це вже інша справа. Але це було, а не я придумав.
  3. Ой ну та ладно, хіба що якщо ви жили весь цей час в локальному бункері без зв'язку, тоді хіба що могли не чути тих всіх казочок. Для того не треба було і телемарафони слухати (якого я, доречі, ні разу не вмикав), чи новини по ТВ (у мене взагалі ефірне тб відключене кілька років). Бо ці пісеньки лились щоденно і з кожного динаміка, і з радіо, і в інтернеті, і в ютубі. І якщо ви скажете, що не чули таких тверджень, то я скажу що ви брехло. Так само і будь хто тут. Але такі всі тепер мудрі стали заднім числом: " ой, хто тобі винен, що ти, дурень, слухав не тих, неправильних. От ми точно завжди знали кого слухати і де правду триндять"
  4. А, я поняв, то вони насправді підробляли психологами-арестовичами-заспокійливими Я не кажу, що варто було казати, що все пізда рклю. Ну але трішки реальної оцінки ситуації не завадило б "підмішувати" в свої замріяні "експертні думки".
  5. Я веду лише до того, що переважна більшість всіх тих "аналізів", "прогнозів", "експертних думок військового експерта", що ми переслухали і перечитали за останні 2 роки, вони всі до дупи. Не виправдалось з них певно до 90%, за виключенням хіба що самих прямих і очевидних. Зараз їх навіть не хочеться слухати, розумієш, що це чергова порція лайна у вуха.
  6. А, ну тобто зараз все ок, виробничі потужності встигають, ідуть синхронно і узгоджено з кількістю пусків і тепер можна про це не згадувати ікспертам Взагалі-то, нагадаю, що СУТЬ їх мови була в тому, що ракети скоро закінчаться, а нових виробляти не зможуть. І де вони зараз, ті аналітєги ? Не хочуть проаналітити, як виробляються нові ракети ?
  7. Серйозно ? Ну може ракети 2005 року виробництва і закінчились. Але, якщо мені не зраджує пам'ять, то влітку 2022 року всі "іксперти" наперебой розказували як мантру, що запаси рашистських ракет вичерпуються, і що їх вистачить максимум до кінця року, і що вони не зможуть їх виробляти нові бо там купа західних компонентів і чіпів і мікросхем, і все це під санкціями, і вони не зможуть їх виробляти. Так було чи ні ? Чи я все видумую ? І ось весною 2024 року ми отримуємо пуски сотень нових ракет, що виготовлені цього року І те саме говорилось і про танки і західну оптику до них, що їх теж не зможуть відновлювати і ставити на потік під санкціями. І про банківську систему, яка помре без свіфт чи пейпел чи чого там ще. Я не намагаюсь тут розводити зраду і "всьопропало", а лише нагадую, про що нам розмальовували райдужно яка жопа чекає рашу, і що ми маємо насправді. Щоб не забували.
  8. @Alex S Доречі ! Стосовно ремонту літаків, згадується мені що 2 роки тому, на початку війни, йшла мова про те, що раша вкрала орендовані літаки цивільної авіації, типу боїнги, ейрбаси і т.д., і що через це, та + санкції, вони не зможуть їх офіційно ні технічно, ні програмно обслуговувати в офіційних сервісах. І як наслідок цього, ти писав, що вони дуже швидко почнуть втрачати працездатний стан, почнуть падати, пілоти будуть відмовлятись на них літати ну і т.д. по спадаючій цивільна авіація за рік-два загнеться нафіг. І де ми це бачимо ? Де ми чуємо про систематичні авіакатастрофи на болотах ? І далі собі прекрасно літають. Знову рашка всіх переграла і знайшла шляхи і далі обслуговувати літаки ? Чергова заспокійлива казочка, (як з ракетами, що ось-ось закінчаться) розвіялась як туман ?
  9. Ну воно-то так, але чомусь далеко не в кожному фільмі вони достатньо реалістично виглядають, вірно ? А отже це також випливає із питання кількості наявного бабла і якості тих фахівців, хто цим займався, так ? А значить все ж таки будуть і ті, кому "натуральний майданчик" більше підійде по його можливостях і касі. Тобто свій покупець знайдеться.
  10. Так, їздили, але тааож далеко не в перші роки після аварії От що у нас точно буде суперське - так це готові в натуральну величину чудові майданчики у вигляді цілих міст для зйомок усіляких воєнних, поствоєнних, постапокаліптичних, фантастичнмх і т.д. фільмів блокбастерів . Всім Спілбергам велкам. Тільки не забути застрахуватись від підриву на міні
  11. Впевнений що саме "не могла" ? А не просто комусь (і це так важко здогадатись кому саме) це було невигідно щоб побудувала ? Якщо врахувати, що ми вже маємо такий "гордий" статус як сама замінована країна в світі, то гадаю про питання туризму можна забути на найближчих років 20-30 Чи думаєш гіпотетичний турист буде гуглити карту де можуть бути міни, а де не повинно ? Після того як весь світ кілька років слухав новини про те, що тут твориться, думаю хіба у самих відбитих і несімейних туристів зможе виникнути бажання до нас завітати
  12. Ну власне цією тезою можна і підсумувати висновок щодо доцільності придбання. Якщо наявний девайс працює без нарікань, то і особливого сенсу його міняти немає. Єдиний момент, що мені мозолить душу, те що мій наявний роутер обмежений 100-мбітним портом, відповідно жирніший тариф не візьмеш поки його не зміню.
  13. А що з відвалами зв'язку, не буває ? Перезавантажень не потррбує ? Якщо по максимуму нагрузити скажімо одним девайсом важким торентом, інші девайси не страждають на цей період ? Хоча я бачу в тебе тариф гігабіт, то певно важко навантажити таку сітку
×
×
  • Створити...