Перейти до змісту

NoGood

Учасники
  • Постів

    803
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

29 Байдужий

2 Підписка

Відвідувачі профілю

10 041 перегляд профілю
  1. Є електронні талони, ціна - 8 грн від АЗС, По 10 л. продаж від 50л. Спочатку продаж талонів терміном до початку березня 2024 (140 л), потім квітень, можуть бути на постійній основі близько 100л \місяць. Заправлю на АСЗ якщо треба. Зв"язок 0504380385 Віктор.
  2. Мене цікавить як малозабезпечений з США буде почувати себе в Луцьку з 1к дол чистими . Таку інфу в гуглі непросто знайти.
  3. Що саме не вірно в питанні? я мав на увазі фінансову складову, і запитував у тих то має досвід роботи в сша і хто зробив для себе певні висновки. саме це я і описав.
  4. Цікаво було б почути від досвідчених. Як вважаєте, який поріг доходу в Україні має бути, щоб не дивтися в сторону США/інше. Сім"я з 3-х людей+своє житло Луцьк.
  5. Де можна побачити актуальні ціни? Цікавить столик і стілець дитячі
  6. Може не в тему. Сорян. Але, напишіть хтось будь ласка або підкажіть тему по форуму, що відбуваєтся тут останні роки? Маю на увазі низьку активність на форумі. Це насправді що в якийсь момент може не стати цього ресурсу ?
  7. Гармін вже придумали як амолед дисплей довго тримати батареєю, через 2-3 роки уже це буде стандарт, я впевнений. Я б зараз не тратився дорого на звичайні дисплеї. https://mezha.media/2023/02/22/garmin-forerunner-965-otrymaie-amoled-dyspley-i-avtonomnist-do-23-dniv/
  8. 745 це не фенікс, тут менша батарея. До 2 -х тижнів може бути якщо не тренуватись з GPS. Там же може бути відключено багато фунцій відстеження здоров"я, пульсоксиметр, відстеження цілодобове пульсу, блутуз сповіщення, тренування можуть бути раз на тиждень в може бути щодня. У мене виходить приблизно раз на 3-4 дні. заряджаю коли лишається 20%, це треба враховувати. На фенуксі буде раз на 7-8 днів в такому режимі
  9. Ну тут все стандартно. Ніхто не знає як користувались до Вас і який там стан. Можу сказати , що в нових 745 коли біжиш 1 км в режимі "Біг", батарея сідає приблизно на 1 %. так можете й протестити. У мене постійно на руці, сповіщення, приблино через день тренвання, заряджаю раз в 3-4 дні. Я б не зациклювався на батареї, їх здаться міняють у сервісн. центрі в Києві.(треба уточнити)
  10. Поділюся своїм досвідом. Якщо будете з ними спати як я то Фенікси більші за S вам не дуже підійдуть У мене Форераннер 745 У Луцьку не знайдете в магазині де подивитися і помацати Дивіться на офіц сайті бувають круті акції Можна ставити укр мову майже на все
  11. А якщо у мене з коридору буде встановлений активний перехідник на виту пару, буде в такому разі працювати інтренет без електрики (вдома акум живить) ?
  12. почекайте, зараз відмінять мито і замовите з Польщі
×
×
  • Створити...