Перейти до змісту

neostroy

Учасники
  • Постів

    166
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

10 Байдужий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

7 352 перегляду профілю
  1. Привіт , в fisher cr-4120 не справний механізм , в Hitachi Stereo Cassette Tape Deck D550 все працює , і той , і той - 500 грн.
  2. Швидкість була завеликою для входження в поворот при такій погоді. Якби це було не так, ти б спокійно зупинився і пропустив пішохода, або пригальмував і дав йому пройти. Він і так встигав пройти, а ти, остерігаючись заносу, входив в поворот по великому колу і мало не збив його посеред дороги. Водій з 28 річним безаварійним стажем. 1. В поворот входив по малому колу , а нести почало коли почав сильніше тормозити побачивши шо вона мене не бачить і не чує... Ви вважаєте шо вона правильно переходила дорогу ? (впевнилась у відсутності підїжаючого го транспорту , (подивилась направо)? Не тільки водій повинен враховувати погодні умови , а й пішоходи не створювати аварійну ституацію! На відео є ще декілька ституацій з пішоходами ... на набережній ледь не посадили на капот , біля ДЕПО (36 секунда відео перед білим бусіком) . Ну і до всього : я Вам не тикав ... бо з такими темпами що трохи і перейдемо до з'ясування відносин . Вибачаюсь за offtop.
  3. Стережіться таких водіїв, котрі ігнорують дорожні знаки і не пригальмовують перед пішохідним переходом. Ви бачили яка була швидкість ? Ви напевне пішохід ... а що забороняється пішоходам ? 4.14. Пішоходам забороняється: а) виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху; б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід; в) допускати самостійний, без нагляду дорослих, вихід дітей дошкільного віку на проїзну частину; г) переходити проїзну частину поза пішохідним переходом, якщо є розділювальна смуга або дорога має чотири і більше смуг для руху в обох напрямках, а також у місцях, де встановлено огородження; ґ) затримуватися і зупинятися на проїзній частині, якщо це не пов'язано із забезпеченням безпеки дорожнього руху; д) рухатися по автомагістралі чи дорозі для автомобілів, за винятком пішохідних доріжок, місць стоянки і відпочинку.
  4. Весна прийшла .... Поки доїхав додому ледь не посивів ! На дорозі дуже слизько, навіть на новій зимовій резині на передньому приводі. Будьте обережні ! P.S. Стережіться піщоходів в капющонах :-)))
  5. Попробував поїхати на роботу машиною .... 2 години з лопатою.
×
×
  • Створити...