Перейти до змісту

BARAKUDA

Power users
  • Постів

    4 391
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    1

BARAKUDA став переможцем дня 4 квітня 2010

BARAKUDA мав найпопулярніший контент!

Репутація

326 Поважний

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

18 750 переглядів профілю
  1. Проект на 9-ть поверхів вже майже готовий під ту ділянку...
  2. В нас спочатку в цю справу хотіли 1 млн грн власти https://dozorro.org/tender/UA-2017-03-23-002762-b#tender
  3. Уже Ельдорато та Фокстрот проводять переоцінку техніки по 30-ть за бакс...
  4. Цікавий матеріал - "Як виглядають усі українські винищувачі Су-27" На початок 2014 року в Україні боєздатними було лише 16 літаків. Та з кінця 2014-го в техніко-експлуатаційні частини авіаполків (ТЕЧ) та авіаремонтні заводи Львова, Запоріжжя і Одеси почали надходити для відновлення розконсервовані літаки. Таким чином наприкінці 2015 року кількість відновлених і відремонтованих Су-27 досягла 25 одиниць. А до середини 2016-го на озброєнні був 31 борт, що вже становить повноцінну авіабригаду. Отже, за два роки кількість Су-27 вдалося збільшити майже вдвічі, зокрема, додавати до 8 одиниць щороку, що є суттєвим досягненням для української оборонної галузі.
  5. Дугин про НЕБЛАГОДАРНИХ севастопольців. Стаття на головному сайті міста. http://sevastopol.su/news.php?id=83612 Цікавий поворот подій))))
  6. Гризлов . .. по Мінську ... Путін трохи журналістам наговорив от буде вирішувати... по особливий статус дярявих. ..
  7. "Сначала Конституционная реформа, политические процессы, а потом на основе этих процессов создание атмосферы доверия и завершение всех процессов, в том числе и закрытие границ", - заявил Путин. "Ключевым вопросом являет вопрос политического характера, а в центре - Конституционна реформа. Это 11 пункт минских соглашений", - заявил Путин.Основное, что должно быть сделано по исполнению Минских соглашений лежит на украинской стороне - об этом в интервью Bild заявил президент России Владимир Путин, отметив, что "нельзя требовать от Москвы то, что должен сделать Киев". P.S. Як він ще й про вибори в Верховну Раду України представників від окупованих територій не згадав !!!
  8. Працюєш друкарем в "монетному дворі" НБУ?Просто зайди на сайт Нацбанку і подивись грошові агрегати на кінець 15 і 14 років, і лише після цього починай розповідати про включений на повну станок. http://finbalance.com.ua/news/U-2015-rotsi-NBU-nadrukuvav-dlya-Kabminu-152-mlrd-hrn
  9. Щось мені не зрозуміло - ми скоротили імпорт російських енергоносіїв. Добре. Але їх відсутність потрібно компенсувати за рахунок якихось інших. Тобто,або ми різко наростили видобуток своїх та за рахунок цього покрили їх дефіцит або ми закулили їх де-інде, але не в росії. В перший варіант я не вірю (якщо не правий - переконайте мене у зворотньому), а коли справа доходить до другого - виникає питання: а що, за ті енергоносії ми розраховуємося гривнями, а не доларами? Щось не вірю я тому голові комітету ... А газ, який ми купуємо в Європі хіба не російського походження ???
  10. Станок включений на повну... через те і така інфляція ...
  11. Всі тижневі неділні випуски новин на 5-иму каналі в наглу та дуже активно подають необхідність примирення з дирявими...
  12. Международные аналитики дали прогнозы по курсу гривны Примечательно, что самый депрессивный прогноз предоставляет компания “Инвестиционный капитал Украины” (ICU), которая ранее принадлежала председателю Нацбанка Валерии Гонтаревой. В компании считают, что национальная валюта просядет до 32 грн/дол. Этот прогноз инвестиционная компания публиковала еще летом в своем отчете Since the storm last February. Аналитики компании, принадлежавшей главе НБУ, считают, что в 2016 году курс будет на уровне 32 грн/дол, в 2017 – на уровне – 35 грн/дол. Вместе с тем, аналитики Сбербанка, американских Goldman Sachs и JPMorgan, а также Raiffeisen Research (Raiffeisen Bank International AG, Австрия) ожидают курс на уровне 30 грн/дол. Согласно отчету, оптимисты находятся в Швеции и Польше. Так, аналитики шведской финансовой группы SEB верят в ревальвацию гривны до 20 грн/дол, а в польской компанииKUKE S.A. ждут в 2016 году курс на уровне 20,5 грн/дол. Консенсус-прогноз на следующий год – 25,7 грн/дол.
×
×
  • Створити...