Перейти до змісту

Кориця

Учасники
  • Постів

    9
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

0 Байдужий
  1. Мабуть, це за ремонт ліфта. В нас в рахунку більше тисячі гривень. ЖЕК морозиться, кажуть, що то не вони, то організація, яка займається ліфтами виставила загальну суму рахунку. По нашому під'їзду це близько 340 тис. грн. Половину мають оплатити жильці. А наш ЖЕК просто розбив цю суму на півроку на кожну квартиру залежно від площі. Як на мене це зовсім нелогічно. Розбивали б в залежності від кількості проживаючих або від поверху. А то виходить, що ми за свою квартиру на 2 поверсі маємо заплатити одну з найбільших сум, але ліфтом користуємося вкрай мало. Взагалі дивує така вартість ремонту. Притому, що ліфт зараз в робочому стані, хоча й виглядає не зовсім гарно. Протягом багатьох років платилися гроші за обслуговування ліфту. Куди вони йшли? Вчора вияснили в сусідів , що це таки за ремонт ліфта . В нас теж в робочому стані і дійсно незрозуміло , куди досі гроші йшли ( Зібрали збори - прийшло небагато людей , всі були проти того ремонту , але незважаючи на це , все-одно виставили потрібну їм суму(( Таке свавілля просто обурює !!! А де договір на згоду на такий ремонт ?! І що робити , коли в людини субсидія ? Коли невзмозі заплатити таку суму? А якщо є в когось заборгованність по комунальних , невже вони думають , що ті будуть платити за ремонт ліфта?
  2. Скажіть хто знає , а що це за графа така з"явилася в комунпослугах - типу "ремонтний фонд"? Я вперше про таке чую . Дочка платила по терміналу і виявляється , що крім тих послуг , які вона постійно платить є ще й така от єрунда. Та ще й виявляється там заборогованність десь 900гр.(( Пффф...Звідки ?!!! Нічого подібного раніше не бачили. Куди звертатись , щоб вияснити? Може це ЖЕКи вирішили "на біс" скосити ? Більше нічого в голову не приходить , ніколи ще ніякої заборгованності не було .
  3. Жахливо ходять маршрутки у дубнівському напрямку , за кільце . Частіше всього приходиться їхати з пересадкою , бо до Варшавки прямої немає , хіба 150-ка , яку я вже не пам'ятаю коли бачила . Здавалося б передмістя Луцька , а стоїш часом на зупинці таке відчуття , як на хуторі( Рейсовими зручно , та не завжди вони є коли потрібно , та і буває , стають неохоче . Залишається 30-ка , яка чомусь , таке враження повзе , а не їде -набита людьми .
×
×
  • Створити...