Перейти до змісту

Frank Cowperwood

Учасники
  • Постів

    364
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    2

Frank Cowperwood став переможцем дня 22 листопада 2014

Frank Cowperwood мав найпопулярніший контент!

Репутація

-42 мутний
  1. Я вже вище писав, не можна розглядати ціни, без контексту рівня життя. "Реальні" ціни без "реальних" зарплат приведуть до зубожіння великої частини населення. Ок, особисто я не проти. Але чи всі так зможуть легко перейти на екпортноорієнтовану роботу? А лікарям і вчителям тоді виходить треба кидати свою діяльність, бо треба ж більше заробляти? І так можна продовжувати ще довго. Не все так просто і гарно виходить на практиці, як говорять в телевізорах.
  2. Тобто нормальніше, коли ми всі почнемо платити по 7 грн/куб, бо держава не може розібратися, як заставити якогось барона платити більше за свій маєток? А раніше якось виходило компенсовувати, не задумувались як і чому?
  3. А що заважає пустити гроші в економіку при низькій ціні на газ? Навпаки, логіка підказує, що чим менша ціна на газ, тим менша кінцева вартість продукції і тим більша її конкурента здатність на ринку.
  4. Ну, так вже рік пройшов, жодними змінами в цьому напрямку і не пахне. Навпаки, тільки "гробляться" цілі галузі. Ладно, якби ще при цьому не падав рівень життя населення.
  5. Не дуже правильно говорити про тарифи, не згадуючи при цьому показники рівня життя. Мабуть, все ж таки, середня / мінімальна зарплата у Пітері теж в рази буде вища, ніж у Луцьку.
  6. Наприклад, вкинути новий транш кредиту не в тимчасову підтримку курсу, а на розвиток / модернізацією підприємств, які займаються експортом продукції. Збільшаться і валютні надходження, і відрахування в податкову систему.
  7. Помиляєтесь. Ще за часів Азарова в умовах надання кредиту МВФ було чітко написано про підняття тарифів на енергоносії. І взагалі, навіщо тоді брати кредит, якщо є можливість вийти на бездефіцитний бюджет? Так що оце "МВФ вимагає збалансування бюджету" - це просто чергова казочка для населення. Це те саме, що словом "реформи" прикривають оце "мракобєсіє" з тарифами. Всі ж прекрасно розуміють, що реальними реформами в галузі і не пахне. Ну, і якщо вже на те пішло, то збалансування бюджету можна вести не тільки шляхом зменшення витратної частини, але і збільшення доходної.
  8. Ще велике питання - чи це був розворот. Як вище писали, нічого суттєвого в економіці не відбулося, що могло би практично вплинути на розворот тренду. Ну, ок, нам дадуть черговий транш, НБУ може знову витрачати ЗВР на підтримку курсу. От тільки, чи надовго вистачить ресурсів? Місяць-два, і знову в космос? Надіюся, що за цей час там наверху придумають щось розумніше, ніж просто сидіти і чекати чергового кредиту.
  9. У вас якась параноя на підгрунті "вата/вишивата". Всі живемо в одній країні, і шукати ворогів серед своїх тільки через те, що хтось має альтернативну думку - ну це якось "не альо". А по темі, чим це конкретне відео Шарія вам не подобається? Чи може курс для вас не зріс? Цукор вам по 10 грн/кг продають? А може заправляєтесь по 12 грн/л? І це ми ще по новим тарифам не платимо. Так, правда гірка, але це правда.
  10. Маю на увазі, що хотілося б побачити цей текст в оригіналі на англійській мові. Ніде його не знайти, а сам текст ходить по інтернетах вже давно. От тільки питання - чи насправді ці слова належать Черчілю? Наприклад всі відома фраза "Фашисты будущего будут называть себя антифашистами" теж далеко не факт, що належить Черчілю. Є версія, що це перекрутили фразу Х'юі Лонга "When Fascism comes to America, it will be called anti-Fascism!"
  11. Sh_Ok, а ви впевнені, що наведена вами цитата - це не фейк? Бо щось ніде не видно її оригіналу. Можливо ви поділитеся посиланням на оригінал?
  12. Наскільки я бачу на фото (мова йде про фото №2), всі колеса на тротуарі. Значить, по ідеї, власник авто не порушив правила стоянки.
  13. А хіба жипик на другій фотці не підпадає під пункт 15.10 (в)? Там для руху пішоходів залишається ніби більше 2 м.
  14. А просто прикрити чорний ринок владі релігія не дозволяє? Наприклад, в Луцьку навіть діти знають, де пасуться валютчики. І що, влада чи міліція приймає хоч якісь дії? Купуючи долар в умовах падіння нац валюти, люди захищають купівельну спроможність своїх грошей. По-моєму, це не істерика, а здоровий глузд.
  15. Я не говорю "з першого дня". Особисто я, ще коли гривня впала з 5 до 8, почав задумуватися, що гривня не дуже надійна валюта в порівнянні з вільноконвертованими. Хтось до такого самого висновку прийшов при курсі 10, хтось при 13. Хтось і досі вважає, що гривня "живее всех живых" . Але суті це не змінює: чим довше тримається стабільний курс на ринку - тим охочіше люди переходять на нац. валюту і навпаки. В першу чергу курс нац. валюти - це дзеркало того, що відбувається з економікою і банківською сферою країни.
×
×
  • Створити...