Перейти до змісту

Jaguar-35769

Учасники
  • Постів

    512
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

35 Байдужий

2 Підписка

Відвідувачі профілю

4 083 перегляду профілю
  1. Рефералка - це чудова річ, я вже на 4-ий танк халявний собі проходжу.
  2. Це з вчорашнього вечора така річ..... закінчились канікули, колядники прйшли в танчікі поганяти.
  3. Раз Ваш клан не здійснює ніяких рухів - запрошую в наш клан (UA-ZV), кожного дня УР на 6 або 8 рівнях. Дружній колектив (дітей в клані немає).
  4. Давненько не заходив в корабликі пограти, вирішив катнути поплавати 1-2 боя. Особо нічого для мене не змінилось там, окрім того, що дали прєм кораблика....... Але саме головне, на аккаунт дали 9 днів прєма. Дивлюсь в танках - також є. Прикольно ))))
  5. Я з Вами повністю згідний, але на відміну від інших кристувачів (присутніх в даній темі форуму), я не відчуваю дискомфорту в користуванні. Відео показує без проблем як на компютері так і на телефоні з ноутом (Wi-Fi). Он-лайн ігри також не "вилітають"
  6. Я 4 місяці тому підключився до Волі (перед цим користувався Ейрбайтом). За час користування лише 1 раз пропав ввечері інтернет і 1 вечір був не стабільний, постійно викидало з он-лайн ігр. Наразі проблем не маю. (пр-т Молоді).
  7. Я вже давненько забив на ті ЛБЗ... після того як не можу повиконувати ЛТ-15 і деякі з ТТ і СТ.... ПТ і САУ все навідмінно )))).
  8. перший раз як підключав на старій адресі, орієнтовно 2 роки тому, підключили на наступний день після того як заявку залишив.
  9. В четверг зранку здійснив замовлення на підключення. Станом на сьогодні - інтернет ще не підключений. Дзвонив на офіс - у відповідь "чекайте, з Вами зв'яжуться". Навіть на моє прохання - не уточнили коли саме. Якось не серйозно
  10. Однокімнатна квартира - 35,7 м.кв. В будинку лічильник тепла. Бойлер в квартирі. Загальна сума (без врахування води) - 1315 грн
×
×
  • Створити...