Перейти до змісту

andrik_w

Учасники
  • Постів

    411
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

28 Байдужий

Відвідувачі профілю

4 296 переглядів профілю
  • msice

  • ZheNik

  • smat

  1. Якщо немає вбудованого Т2 то модуль не допоможе. І взагалі з 1 січня 2015 року кам модуль не потрібен, всі канали відкриті. У мене теж пропадає, напевне щось у них там.
  2. Уточніть який сигнал, аналоговий чи цифровий у вас. Якщо аналог то його така якість, якщо цифра то не повинно показувати вже настільки погано.
  3. Через Приват 24 можна також і закрити рахунок. Ось мої картки які я використовую + кілька віртуальних + ще з 10-ток інших рахунків і навіть думки не виникало йти в Приват виносити комусь мозги щоб щось там закрити. Все робиться з дому і за допомогою компа. Все воно так, але якщо вже по правильному, то треба довідку про закриття рахунку і довідку про відсутність заборгованості. Звичайно бажано в паперовому варіанті і з печатями. Таке колись я робив в Райфайзені. Перепон з їх боку не було. З приватом, відчуваю, буде проблематично. Попробую ці всі процедури пройти і в привату. В подальшому відпишуся ))) Не дарма в тебе рейтинг - 50 та статус мутний, так кіпєшувати як будто на тобі кредит мільйонний повісили. І перестаньте рівняти приват і аваль, це різні вагові категорії по всім статтям. Кому нах той аваль треба. Хочете чи ні а картки це зручно. рано чи пізно всі до цього прийдуть самі. Хоча для Вас особисто якщо відмовлятись від кредиткі то логічно відмовитись і від зарплатної, бо всякі ж хакери можуть вашу ЗП злити кудись в невідомому напрямі. Мені завжди в приваті давали договори на руки, тільки потім коли давали повторні то без бумажок. В будь який час можна зайти на сайт і глянути актуальні умови обслуговування, так як вони міняються часто. Уявіть що з кожною зміною вам треба буде іти в приват і стояти кілька днів у черзі щоб отримати новий договір.
  4. http://niko-lutsk.com.ua/ а на говерлі дату подивіться.. Не звернув уваги, а на ніко не дивився бо останнім часом вони курсів взагалі не давали. Тоді по середньому ніко 28,25 за бакс. Валюта не моя, дзвоніть за телефоном 0500780135 Наразі продається 2500 доларів по середньому ніко(27.5) тобто за 68750грн. 0500780135 можуть під'їхати по Луцьку.
  5. http://niko-lutsk.com.ua/ а на говерлі дату подивіться.. Не звернув уваги, а на ніко не дивився бо останнім часом вони курсів взагалі не давали. Тоді по середньому ніко 28,25 за бакс. Валюта не моя, дзвоніть за телефоном 0500780135
  6. Терміново продам 2500 доларів по середньому говерли (наразі по 30) тобто за 75000. Актуально до 21:00 сьогодні. тел. 0500780135
  7. Потрібно повна назва моделі, всі цифри і букви. ВСІ. І тоді не треба гадати на кавовій Потрібно повна назва моделі, всі цифри і букви. ВСІ. І тоді не треба гадати на кавовій, а подивитися в специфікації в інтернеті. Якщо модель не для України а для поляків, то у ній немає Т2.
  8. Повну модель телевізора напишіть. Зараз показує 32 канали Т2 і 7 каналів Т, без ніяких каммодулів. Походу проблема тільки у Вас.
  9. Як яка картка попаде. У мене приватовскіх було більше десятка за весь час. Одна попалась неякісна, спочатку з'явилась тріщина, потім майже розламалась. Всі решта відслужили свій термін чи ще служать. Ще варто враховувати хто як ті картки зберігає, думаю причина більше у цьому. Одною карткою можна скористатись кілька разів у рік, а іншою тисячі за цей самий час, і відповідно зношування буде різним. Думаю подальше розвивання теми якості карток тут не доречне, тема про інше, прошу всіх і в тому числі модераторів про це не забувати.
  10. В мене питання - то чи можна зараз оплатити карткою Привата через PayPal? Хто коли купував що найближчим часом відпишіть.
  11. Даремно ви так - людина яка побудувала собі будинок і дбає про його зовнішній вигляд сім раз подумає що на нього вішати - банки від пива, польску чи логоперіодичну. А якщо в людини зарплата(пенсія і т.д.) тільки в два рази перевищує вартість антени, тоді що? Я ж написав, на вкус і цвет... Хтось на мерсі їздить а хтось на жигулях. Порівняння можна писати до бескінечності. Тема не про те.
  12. На вкус и цвет.... А по темі - польська працює і це головне. А на конкурс краси можете брати іншу яку вподобаєте. Вони вище розташовані ніж ваша антена?
×
×
  • Створити...