Перейти до змісту

zzzvalentinxxx

Учасники
  • Постів

    1 089
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

54 Байдужий

2 Підписка

Відвідувачі профілю

12 441 перегляд профілю
  • ZedaZ

  • yu2007

  • delli

  • JOKER86

  • NeoN

  • GODKR@T

  • Ruslishok

  • Just_smile

  • Andriotti

  • vic4ever

  • PEPER

  1. Треба замінити вижимний і, якщо необхідно, зчеплення на Пежо Експерт 2001 року. Порадьте майстрів.
  2. В мене Пежо Експерт 2001 НДі. Замінено маховик на одномасовий з розборки (був демпферний).
  3. Зробив всі роботи на СТО на Глушець (біля повороту на вул. Авторемонтну). Майстри порядні і нормальні, ціни адекватні. Роблять любе-рябе. Рекомендую!
  4. Потрібно зняти, дефектувати, можливо замінити зчеплення та демпферний маховик, заодно зробити огляд КПП. Замінити кілька пильників; замінити передні гальмівні диски, перебрати супорти. Авто: Peugeot Expert 2.0HDi 2001 Порекомендуйте, куди звернутись.
  5. А в мене Команче вже 4 роки. Останні три роки на рамі постійно возив дружину. Останній рік ще і сина в кріслі на багажнику. Експлуатація "на убой", я його ніколи не жалів і особо за ним не дивився. За ці роки поміняв педалі, бо після серйозного падіння одна з них стала люфтити, а також винос, бо завеликий вел для мене виявився. Команчі в мене заслужили довіру!
  6. Вирішили, що беремо новий. Підкажіть, на якому зупинитись: Comanche Niagara Lady PRIDE STELLA AVANTI Corsa
  7. Чи є різниця між велосипедами різних виробників приблизно з одинаковою навіскою в тому ж ціновому діапазоні? Тобто що вибрати: Прайд, Команч... Здається мені, що всі вони одинакові. Чи є відмінності у надійності?
  8. Наперед вибачаюсь за тему, яка 100500 разів повторювалась, але все ж... Походив по велогуманітарках, автобазарі, по магазинах з велосипедами. Шосейні, сітібайки, комфортні - не подобається. Вибирали МТБ хардтейл для дружини, рама 16-17", обовязково алюміній. По розмірах реально підійшли 2 велосипеда: б/в - Wheeler Pro 09 за 5800 грн. Стан на 3 з 5 (як і всі інші б/в). новий - Comanche Niagara Lady за 8700 грн. Тепер мучить питання: купувати б/в, чи варто таки підзбирати 100$ і купити новий? Чи б/в відїздить більше, ніж китайський Команч? Чи не прийдеться найближчим часом поміняти половину навісного на б/в? Підкажіть, будь-ласка, хто з цим стикався. Дякую!
  9. Криївка партизанів. Старшина, перекладач і полонений "стрибок". - Cпитай москаля, де розташована їхня частина. - Руководитель спрашивает вас, где расположена ваша часть. - Я не скажу! - Москаль відповів, що не скаже. - То скажи, що зараз ми його катуватимемо. - Руководитель говорит, что сейчас вас будут пытать. - Я все равно не скажу! - Москаль каже, що все одно мовчатиме. - То клич хлопців із жаровенькою й цвяшками. [...] - А что это они внесли? - Это жаровня. Сечас в ней раскалят гвозди и загонят их вам под ногти. - Нет, нет! Скажите вашему начальнику, что я все расскажу! - Що там москаль белькоче? - Каже, що москалі тортур не бояться. Чим відрізняються росіянин і собака в Украіні? Другий розуміє українську і російську... - Вуйку, а чому це Ви квітки поливаєте машиновим маслом, засохнуть? - То нічого що засохнуть, же би зброя не заржавіла. В Чехословаччині вирішили утворити Міністерство морського флоту. У Москві страшенно здивувалися. - Навіщо воно вам? У вас же немає моря! - Ну й що? -здивувалися чехи. - У вас же є Міністерство культури. - Здароу Мiхась, мы чулi, што сынку твой Пятрусь з Расеi прыехау. Калi ж ён да нашай Марусi зойдзе? - Не зойдзе - Чаму? Маруся наша цудоуна дзяучына, цi ты не бачыу? - Я яго забiу. Прыходзе до мяне, бацьку роднага. Я яму гарэлкi, а той мне кажа "Здравствуйте, папа" Вірш про Расєю: Ходжу над річкою з довгою тичкою. Колю я очі жабам. Жаби злякалися В річку сховалися Ось і зостався я сам... Ідуть 2 кума. От один побачив росіянина і каже : "А давайте куме он тому москалю пику наб'єм. " Другий каже : "Давайте, але якщо він нас поб'є?" "А нас за шо?" Зустрічаються двоє крокодилів: - Ну, як полювання? - Двох негрів з'їв, а ти? - А я одного москаля. - Брешеш, ану дихни...
  10. Прийшла пора лікувати зуби. Яких лікарів порекомендуєте в стоматполіклініці на Волі? Та чи варто звертатись в стоматклініку на Київському майдані, ящо так, то до кого?
×
×
  • Створити...