Перейти до змісту

slk35

Учасники
  • Постів

    677
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    1

slk35 став переможцем дня 15 вересня 2012

slk35 мав найпопулярніший контент!

Репутація

108 Продвинутий

Відвідувачі профілю

10 029 переглядів профілю
  1. крім згаданої кнопки біля заводу Мотор є ще на Станіславського біля 24-ї школи і на Боженка біля підшипникового.
  2. та я згоден з вами, просто в ідеалі вони мали би мати більший ресурс ось і вся їхня перевага. а бензин наший - то вже зовсім інша пісня. тому я сам їзжу на звичайних недорогих свічках, їх хоч не шкода якщо що...
  3. Так і є, але одна перевага все-таки є в цих свічках. Коли зноситься один з бокових електродів, то іскра перекинеться на інший електрод і свічка продовжить працювати без перебоїв, тоді коли звичайна могла би вже глючити. Тобто, ці свічки повинні мати дещо більший ресурс і більші інтервали між їхнім обслуговуванням (перевірка зазору між електродами). Але разом з цим і недолік - більша вартість.
  4. як я зрозумів, те що SysR вимушений був застосувати екстренне гальмування, щоб не зачепити дверку. треба дивитись в дзеркало заднього виду перед тим як виходити з авто.
  5. Порт-Сіті, другий поверх, здається навпроти "Best-Coffee" чи чогось подібного.
  6. ну коли майже пів корпуса зазору - то одне, а коли лічені сантиметри, то зовсім друге)). погодьтесь, не кожному дано так паркуватись, як показано у відео.
  7. ну там то профі, вони пів життя вчаться. а ось звичайний водій у Франції демонструє чудеса парковки.
  8. чого це?)) у мене жигуль старий і заправляти по грошах те саме виходить, бо газ.
  9. Це місто чи траса?Просто вже більше місяця теж на газі на моєму тазіку 05. По місту 11+-0,5 (залежить від стиля їзди). Недавно їздив по трасі (маршрут Луцьк-Рівне-Шацьк-Луцьк, грубо 500км в сумі), витрати склали 9...9,5 при швидкості 110км/год поза населеними, в населених 70. Думаю чи не багато для траси, бо на бензині брала біля 7-7,5 при такій же швидкості. По місту на бензі виходило 9,5-10,5. Їде майже без різниці, чи газ, чи бензин.
  10. ZIC A+ 10w40 - заливав таке декілька разів, все добре було, жодних нарікань. До речі, тут на Борді ось чоловік продає саме таке масло
  11. Вже згадували про нові знаки на заїзді на шляхопровід в сторону Там-Таму (біля нової АЗС Окко). Так ось, дайці "по-стахановски" там поповнюють сімейний бюджет чи статистику в ДАІ. До речі, по іншу сторону дороги теж повісили знак, тільки не розумію чому заборонили з правої смуги їхати прямо? Як на мене, то тепер буде незручно заїжджати на новоспечену заправку. Ось подивився відео, навряд чи, але можливо цей знак має відношення до першого повороту на "Портсіті"? Тоді зовсім незручно повертати на шляхопровід до тамтаму.
  12. Ну, напишу і я. ВАЗ 2105 1,6л карбюратор, 5 передач. Місто (~85% загального пробігу). Неважливо, зима чи літо, витрати завжди в районі 10-11л/100км. Зимою двигун не прогріваю (максимум 1-1,5хв, поки сніг зчищу). Стиль водіння - доволі активний. Траса. При швидкості стабільно 90км/год - 6,5-7л/100км. Якщо ~110кмгод, то ~7,5 В кінці осені вночі, коли машин одиниці, їхали зі Львова, я їхав за Renault Symbol, ну він топив постійно 120-130 (як для жигуля з аеродинамікою "цеглини" то є швидко), я тримався за ним, витрати вийшли 8,5л/100км.
  13. Якщо суцільна, то зрозуміло що буде порушення і дядьки в погонах полюбому будуть проти. Треба шукати перший розрив суцільної і там розвертатись.
×
×
  • Створити...