Перейти до змісту

Lubart

Учасники
  • Постів

    281
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

61 Байдужий

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Буду мати саджанці на осінь: "Маркетт", Сейваль блан", "Ла Креснт", "Дублянський". Усі сорти американської селекції, морозостійкі, раннього строку дозрівання, хороша стійкість до хвороб.
  2. Перший у цьому сезоні - "Дублянський". На смак - супер.
  3. 65,8% імпорту товарів на Волині, серед інших країн світу – Білорусь та Росія, "Волинські бізнесмени побоюються, що Росія закриє кордони" - заголовок "Під прицілом", Дерибан землі депутатами в Луцьку та області, знищення Волинського Полісся - вирубання лісів та марсіанська поверхня після добування бурштину, знищення об'єктів культурної спадщини, повальна чиновницька корупція, і т.д., і т.п. Це не сепаратизм? Не робота на ворога? А може це патріотизм, бо ж ці корупціонери у вишиванках ходять?
  4. А що тут думати. Хто вчив у школі фізику та математику, може сам усе порахувати. Теплові насоси - це реальний розводняк тих, у кого халявне бабло й хто не платить податки й не знає, як ще з тим халявним баблом можна можна випендритись. Чоловік усе розжував та розклав по полицях. Просто перемножте на курс рубля до гривні.
  5. Ото поставлять загальний лічильник і буде однаково платити образно "бабуся на пенсії" та самогонщик, який варить смагу бідонами, а ще є ті, хто має по кілька духовок та пече торти на продаж, і т.д.
  6. бах бранденбургский концерт 2
  7. Пропоную послугу обшивки вагонкою, блок-хаусом; облаштування бань, саун.
  8. Пропоную послуги: штукатурка, стяжка, шпаклівка, фарбування, вкладання плитки, розводка електропроводки. Тел. 095-5351013
  9. Облаштування бань, саун, обшивка приміщень вагонкою. Також пропоную обшивку будинків блок-хаусом та утеплення. Поставка вагонки, блок-хаусу, підлогової дошки. Тел.095-5351013
  10. Продам вогнетривку цеглу б/к зі старої печі. Цегла ще польська. В наявності цілої - штук 80-100 та половинок штук 100. Ціна цілої цегли - 2.50грн./шт.
  11. Уся інформація по відпочинку надаємо по тел.0964532141, 0954181980 - Волинська філія кримського туроператора "ЮГ ОТДЫХ". Возимо бусами в Лазурне,Велику Алушту, Ялту, Андрiївку,... Цiни - як на Свiтязi; бронювання квиткiв.
  12. Пропоную відпочинок у Криму та на Світязі. Алушта, район Севастополя,..., Лазурне, Залізний порт, Затока. Ціни - від 60грн/доба. Проїзд.
×
×
  • Створити...