Перейти до змісту

AlexL8

Учасники
  • Постів

    416
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

0 Байдужий

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Щодо сну, ніяк не забуду одну історію, коли ще був студентом, сниться що знайшов гроші, тоді ще інколи ставки на футбол робив, от сниться що ті гроші що знайшов поставив на матч арсенал-шахтар і шахтар переміг в цій грі, заробив дуже багато)) Так ось проснувся іду до універу і знаходжу золотий хрестик з цепочкою, відразу згадую сон, іду на ринок знаю його за гривні мені тоді вийшло щось трохи більше 100 грн (тоді моя стипендія була 25 гривень ще так щоб ви розуміли) так ось ставлю я ті гроші в конторі на шахтар, але ставлю не на чисту перемогу, а х2, тобто мене тоді ще нічия влаштовувала. Тоді шахтар вперше в лігу чемпіонів попав, грали в лондоні, арсенал тоді був (хоча він і зараз не слабкий) дуже сильний, в шахтар ніхто не вірив коефіцієнт тоді був щось десь біля 14. До речі знайомому тоді ще розказав цю історію він теж зробив ставку але з форою що шахтар може програти в 1 гол, він тоді трохи заробив на мені ))) Так ось хто пам"ятає цей матч може уявити як я себе тоді почував, я його тоді дивився ж))) Шахтар вигравав 2-0 поті вилучення пенальті у ворота шахтаря 1-2 і так до кінця гри було, а мене ж нічия влаштовувала, в самому кінці 2-2 і в доданий уже час 3-2 арсенал перемагає.... ех а в той день штурм у манчестер юнайтед виграв, потрібно було на штурм ставити)))
  2. Та у мене ніби немає проблем з телебаченням, будь-який канал чи програму завжди знайду в інтернеті, там сопкаст чи щось подібне виручають, але погодьтесь, набагато зручніше було б якби було б айпі телебачення) Ось візьмемо навіть той самий футбол, дивишся 2+2, має бути футбол і тут оп - картинка блокована правообладателем)) Ось і доводиться відкривати інший сайт де не блокована, а так би програмку запустив і не потрібно було б шукати інший сайт, ну а так щоб глобально, то може і добре, аби інтернет нормально робив
  3. на сайті вроді читав що є - мабудь передумали) а ось і воно тільки зараз там добавили таке ну але ж ми не в луцьку живемо, так що :-)
  4. Підскажіть по датагруп зокрема домашній телеком. Там кажуть можна айпі телебачення дивитись, яким чином це можна і чи це безкоштовно чи щось додатково замовляти потрібно?
  5. ну спорити не буду, заявлена швидкість 30 мбіт, реальна вхідна інколи буває дійсно 30, частіше менше, вихідна не радує, може і вай вай, у мій комп"ютер воно іде як звичайний лан, усі примочки світлану працюють...
  6. Слабо віриться, що у вас інтернет в будинку через тарілку від цієї тарілки йде кабель у мій комп"ютер)) Так що може і не через тарілку, але кажу як є
  7. А це щось настільки складне, що реалізації не підлягає? Чи оператор не знає кого підключає? та причому тут складне не складне, у нас в будинку і Візор додаткову тарілку на даху чіпляв, що б інтернет у нас був, це уже залежить від бажання поставити інтернет. Все улицы с подключенными на них домами указаны в списке покрытия города. Оставляйте заявки на форуме, сайте или в офисе продаж на Винниченка, 18 тел. 77-27-77 и как только появится возможность подключения с Вами свяжутся. та якщо і є можливість, то як правило підключать після того, як ти протягом місяця усіх уже дістанеш зі своїм інтернетом, а що якщо її немає) Та у мене Візор уже, але в порівнянні з дата груп (на старій квартирі був дата груп домашні мережі) це небо і земля. В дата груп і підтримка краще, і сам інтернет такий, який замовляли, тут же замість 30 мбіт аби 10 було, а вихідний взагалі 512 мб десь (для порівняння той же дата груп видавав 30 мбіт вхідний 20 мбіт вихідний), якщо ж брати і тестити, то завжди є до 15% втрат, і якби ці втрати були від мене до візора, то можна ще щось доказати, та вони як правило уже після візора, тут вони ніби не винні, але ж у дата груп цих втрат не було. Так що тут уже проблема на глобальному рівні, там де сам Візор цей інтрнет бере, щось таке)
  8. Що краще? AlexL8, зайди на сайт і подивися. На сайті немає вулиці Степана Бандери, але там є Винниченка, для прикладу (що є близько), чи ти гадаєш у них всі вулиці прописані на сайті?
  9. Цікавить чи є можливість підключеня за Адресою Степана Бандери 16
  10. Саня молодець, гарний приклад написав, це для тих які впевнено доказують про свій тиск на дно посудини в стані спокою)))) Тут визначальним фактором є вага і тиск ні до чого, оскільки гиря висить на нитці і займає таке положення, при якому вона не тисне, і нічого такого не робить, щоб вплинути на ріановагу))) А взагалі дивно що "дехто" до такого елементарного ще і досі не дійшов
  11. Ну ось, почали сваритись) Саме смішно, що кожен по своєму правий) Якщо занурити гирю у воду і не піднімати її - така посудина дійсно переважить, адже буде важчою, яка різниця на воді частково лежить чи на дні, але якщо трохи підняти, тобто щоб вона не впливала на дану систему, то не зміниться... Я і кажу, стабілізація системи) Мається на увазі досягти початкових умов)
  12. Народ) Ви коли вимірювання з гирькою проводили, в момент занурення чи все таки після стану спокою? Просто якщо в момент занурення то звісно переважить, а якщо її трішки підняти назад і щоб вона висіля на нитці ми отримаєму ту саму рівновагу що і до того.......... А взагалі як я раніше писав, тут безліч правильних відповідей. Візьміть залізну гирьку, почекайте поки вона поржавіє))) P.S. На коми не звертати увагу, не хотілося їх ставити))
  13. Я нічого не переплутав? Якщо ні, то про яку пластину ти мелеш? про ту, що ви гирею називаєте) Я просто інші приклади наводив, з пластинкою... Та то суті не міняє що туди занурювати) До речі гарний малюнок але підсумків немає. Порушиться в яку сторону на якій стідії і т д... І кінцевий варіант? А кінцевий то той що якраз не порушиться))
  14. результат беруть до уваги той, який буде після того, коли система прийде до стану спокою, тобто покази знімають не в момент поміщання пластинки, а уже тоді, коли її туди помістили...
×
×
  • Створити...