Перейти до змісту

FlyPilot

Учасники
  • Постів

    148
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    4

FlyPilot став переможцем дня 6 вересня 2012

FlyPilot мав найпопулярніший контент!

Репутація

98 Байдужий

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. В цю неділю їду на бетонку. Можу взяти попутчиків(2 місця). Перевага не пющим грибникам зі стажем . Пишіть в особисті повідомлення.
  2. Мав трохи трабл з кондиціонером. Обїхав кількох майстрів. Деякі з них тут часто згадані. То поки не заїхав до Сергія з Теремнівської, то думав, що не дійду толку. Сергій зробив все чотко. У нього правильне відношення до роботи. Та й банально, бампер його хлопці поставили найкраще- не прийшлось самому докручувати болти. РЕКОМЕНДУЮ,
  3. Заправляв вчора кондиціонер на Рівненській біля ремпобуттехніки. Майстер все зробив швидко і без лишніх питань за 10 хв. Ціна 300 грн. Рекомендую. Ось контакт- 066-535-91-81
  4. Форумчани, на вихідних хочу їхати в Львів чи Тернопіль в аквапарк. В який краще завітати з дітками 2-ох і 7-ми років? ДЕ буде саме дітям краще? Де тепліше? Бо по відгуках думки розділились.
  5. Питання до інженера-будівельника: чи реально зараззробити документи на добудову до квартири на першому поверсі? І з чого треба починати? Дякую.
  6. А хтось може допомогти перепрошити київстаровський модем під АБ? Боюсь сам не осилю. В боргу не залишусь.
  7. Дуже хочу в четвер 17.10.2013 зробити вилазку на бетонку- дощик ще буде, вночі зараз не дуже холодно, тому грибочки мають підрости... Може хтось має вільне місце в машині??? Або пропоную варіант №2- я беру свою машину, в яку можу посадити 2-3-ох пасажирів-грибників знавців бетонки. Є бажаючі?
  8. Якщо хтось їде- візьміть мене! З мене пиво!!! в мене, нажаль, буде повна машина, ще своїх пасажирів можу позичити До речі, якщо є ще бажаючі їхати, то тоді машину можу взяти я. Бо самому далеко їхати немає сенсу. Як Вам така пропозиція?
  9. теж цікавить, думаю варто завтра їхати чи ні? Якщо хтось їде- візьміть мене! З мене пиво!!!
  10. ПИТАННЯ: Є квартира на першому поверсі панельного будинку. Треба утеплити підлогу!!! Зараз на підлозі древній лінолеум, а під ним видніється ДСП. Чи є якась стяжка нижче не знаю... Утеплити бажано дешево і швидко! Варіант - викинути все, покласти пінопласт, а зверху пролити стяжку не зовсім підходить, бо трохи гіморойно. Чув що можна прямо на пінопласт кинути плити ОСБ, їх ще шурупами вкрутити в перекриття, а зверху лінолеум!!! Мені такий варіант дуже підходить!!!!! А що про нього скажуть спеціалісти?
  11. Я як покрівельщик з невеличким стажем повністю згоден зі сказаним вище. Ондулін служить довго тільки на дахах з великим ухилом і на густій обрешітці. При інших обставинах він гнеться, викручується... Та й не міцний він. А взагалі-то, ондулін прийшов до нас з Європи, де він гарненько використовується як "вторинний" матеріал для покрівлі ферм, складів... А у нас ним на УРА котеджі криють. На одному сайті виробника ондуліну вичитав цікаву інформацію. Вони не приховуючи кажуть, що з часом мода змінюється на все і на покриття дахів теж, тому через невеликий період ви викинете ондулін і накриєте чимось МОДНІШИМ.(зсилки зараз не знайду). На рахунок монтажу, то з профнастилом може й простіше як з ондуліном. Він ж і не важкий, і листи йдуть відразу в розмір скату даху. Так що обирай- ПРОФНАСТИЛ!!! Але тут теж є маленьке але. Уважно обирай виробника, бо можна взяти дешевий польський металопрофіль з китайського тонюсінького металу з недостатнім вмістом цинку. І тоді через рік прийдеться знову перекривати дах. Тому краще віддати перевагу крупним українським заводам!
×
×
  • Створити...