Перейти до змісту

AK88

Учасники
  • Постів

    478
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

118 Продвинутий

Відвідувачі профілю

8 881 перегляд профілю
  1. А детальніше можна? Чим це передбачено? До яких категорій відправок стосується?
  2. "Аеросвіт" жив, "Аеросвіт" живий, "Аеросвіт" буде жити http://www.epravda.com.ua/columns/2013/01/5/354513/ О лихо! Коломойський таки купив МАУ? http://www.epravda.com.ua/columns/2012/12/24/352247/
  3. Вчора на сесії міськради передбачили кошти на нову контактну мережу. Як пояснив Ромнюк, для того, щоб з'єднати Львівську з Боженка (район "Кромберга")
  4. Слова чимось нагадують сектантів чи наркодилерів....
  5. На жаль, ще нема. Тільки в батька є "Жигуль" Мій бізнес, на відміну від MPG Boost, не такий прибутковий, тому на машину ще не заробив...
  6. Дякую топікстартеру за те що скинув хоч якісь документи Зацікавив такий момент звідси: Удівітєльним образом це корелюється з досвідом сябрів-білорусів із Бреста, які використовували MPG Boost: Кому потрібні як мінімум перебої в роботі двигуна, як максимум - капут двигуна? Невже ця "економія" окупиться?
  7. На завершення цікаві відгуки з одного форуму міста-побратима Луцька: Ця присадка справді працює та економить паливо http://forum.autobrest.by/index.php?showtopic=7722&st=0 Але у результаті виходить конкретна пічялька журбинка http://forum.autobrest.by/index.php?showtopic=7803
  8. Пишіть ще. Вочевидь, форумчанам це подобається
  9. Так, дійсно. Чом би й ні? До речі, топікстартере: скільки державних замовлень із 20-ти країн за 7 років маєте? Ви ж солідна фірма, правда?
  10. 1. Я не розумний і не претендую на те, щоб так називатись. 2. Наїзди на людей, які цікавляться конкретикою щодо пропонованого продукту - ознака поганого тону продавця. І одна із ознак лохотронщиків. 3. Двигуни кораблів, літаків та машин - часто надто різні системи. І сумніваюсь, що одна присадка є універсальною для всього. Двигуни космічних кораблів - ракетні, і діють по зовсім іншому принципу, ніж двигуни внутрішнього згоряння. Для повного щастя скажіть, що присадка використовується у двигунах НЛО. 4. Якого милого я маю подавати в суд на компанію, про яку вперше чую? Мені є куди тратити свій час і гроші І якщо продавець одразу пропонує у суді з*ясовувати якість продукту, значить репутація цієї контори не така вже і досконала
  11. В мене в батька "Жигуль". Йому можна залити в бак круту штуку - MPG BOOST'ом замість цієї гидоти - бензину? "Жигуль" тоді полетить як самолЬОт чи як ракЄта? не замість цієї гидоти, а разом з нею. полети не полетить, а то шо воно згоритьна 95-98% в камері згорання це точно. Я не знаю що вкого в голові крутиця, і в яку сторону. Я просто бачу результат в людей і всебе , і коли мені дальнобой приїхаві каже що внього економія 4 літри соляри на 100 км прбігу, і він їздив в Іспанію і наекономив не одну сотку еврів для своєї сімї, то варто над цим замислитись. Інформація в пості для розумних людей. А обливати лайном можна кого завгодно, а от факти є фактами і проти них не попреш. 1. Які дослідження підтверджують факт згоряння 95%-98% палива? Хто замовник дослідження? Виконавець? Методика дослідження? 2. Якого ККД двигуна дозволяє досягнути використання цієї присадки? 3. Який фізичний та хімічний принцип дії присадки? 4. Ви впевнені, що присадка працює і в дизельних, і в карбюраторних двигунах?
  12. В мене в батька "Жигуль". Йому можна залити в бак круту штуку - MPG BOOST'ом замість цієї гидоти - бензину? "Жигуль" тоді полетить як самолЬОт чи як ракЄта?
  13. З таким правописом конкурентів і справді не буде. Пишіть ще - диктанти, твори, перекази (с) Вибачте але писати не навиджу, краще дивитися в очі і говрити, або телефоном. Еріксонівський гіпноз? NLP? 25-й кадр? Навіювання? Психотронні технології? За 63 бакси?
  14. З таким правописом конкурентів і справді не буде. Пишіть ще - диктанти, твори, перекази (с)
×
×
  • Створити...