Перейти до змісту

w7emn

Учасники
  • Постів

    118
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

40 Байдужий

Відвідувачі профілю

1 805 переглядів профілю
  • Oli

  1. w7emn

    АвтоСтоп

    Можливо хтось буде їхати до Києва у вівторок 15.09 після обіду чи ввечері, "впаду на хвіст", проїзд оплачу 066 38 нуль сім 692
  2. Коли паркуюсь, то ловлю себе на такій думці, щоб припаркуватись так, щоб людина, яка буде проходити повз мою автівку, не хаяла і не обкладала 3ьох поверховими "мудака який став не там де треба".
  3. та й місця для парковки біля будинку на ту кількість жильців, які мають авто, в більшості випадків просто нема. сам був свідком, як 3дні тому на Кравчука, одразу за Олімпією, майже 10 хв. МНС чекали поки звільниться проїзд до під"їзду, який був заставлений автомобілями.
  4. я теж вважаю, що там грубого порушення немає, звичайно, зі сторони виглядає хамовито, особливо коли поруч, вздовж дороги, достатньо місця для парковки. п.с. за пораду дякую.
  5. А навіть якщо й тротуар, то що? На тротуарі зупинка не заборонена, а стоянка забороняється, якщо пішоходам для проходу лишається менше 2-х метрів а для чого було мене цитувати? це називається оверквотінг. я запитав, бо не згідний, що це узбіччя. п.с. а як називається коли наводиш курсор мишки на вкладку "Ответить", а не на " Цитата? я наводив на "Ответить".
  6. Хтось там бачить щось "штучно створене шляхом посіву та вирощування"??? Відсутність асфальту - да, але аж ніяк не газон. Далі, про порушення ПДР 1. 2. певно, цей пункт ви вважаєте порушеним? Так він відноситься до ПРОЇЗНОЇ ЧАСТИНИ і ПЕРЕХРЕСТЯ, а не узбіччя! На рахунок "закриває водіям видимість" - я майже щодня там виїзджаю - нічого він не закриває. Якби Відродження була вузенькою вуличкою, а не проспектом, можливо він би і закрив видимість справа, а в цьому місці нічого він не закриває. Те, що він стоїть НЕГАРНО, так, можливо. Але гарно/негарно кожному своє. З таким підходом в нас в Луцьку взагалі ніде машину поставити не можна буде, бо завжди знайдуться пішоходні "баби Яги" ("А баба Яга ПРОТІВ!"©) чи жабамизадушені велосипедисти, яким твоя машина обов'язково буде муляти око. Давайте не розводити демагогію на порожньому місці і давайте намагатись викладати в цю тему дійсно "МУДАКІВ ПАРКОВКИ", а не рядових порушників, інакше ця тема перетворюється просто на смітник фоток. а Ви впевнені, що це узбіччя, а не тротуар?
  7. так саме цікаво ще те, що в базарний день там же, біля кільця, часто-густо стоїть патруль ДАЇ і ніби нічого не бачать.
  8. w7emn

    АвтоСтоп

    Може хто буде 11.04 іхати на Кам'янець Подільський і буде 2місця вільних, дайте знати, на пальне скинимось.
  9. це все добре, але як вони встановлюватимуть хто був за кермом? адже можна керувати транспортним засобом і не бути його власником. в мене, наприклад, так і є, реєстраційний талон не на моє призвіще.
  10. я вже тебе зовсім не розумію...То ти намагаєшся довести, що кільце є "населеним пунктом", хоч і не позначеним відповідними знаками, а тому, на твою думку, фари там не обов'язкові, то вже сам же цитуєш обов'язковість знаків для визначення "н/п"... Поясни вже толком і недвозначно - по-твоєму кільце на рівненській трасі між Луцьком і Струмівкою є "населеним пунктом" чи ні? я про кільце і про те чи є воно населеним чи ні взагалі не писав нічого! я не розумію до чого тут кільце і його принадлежність до населеного пункту? мене зупинили як і Вас, за нібито порушення ПДР через не ввімкнене світло фар. я запитав у інспектора, де я повинен рухатись зі світлом, відповідь - поза населеним пунктом. я запитав, що таке населений пункт, відповідь: "А ви повинні знати, що таке населений пункт, чи може ви на права не здавали?" - сказав інспектор. я дістав ПДР з коментарями 2014 рік і прочитав іспектору, що таке населений пункт, іспектор, як і ви, одразу почав говорити за знаки, пропустивши момент із забудованою територією, на що я відповів, що питання чому знак стоїть не тут, а там далі, мене не стосується, я ті знаки не ставлю. постояли ще хвилин з 5, спитав мене інспектор чи я часом не надивився в інтернеті роликів з Дорожнього контролю, бо я попросив посвідчення у інспектора, дістав одразу ПДР, тільки ще до повної картини регістратора бракувало(шкода був не на своїй автівці, так би мав відео розмови), і побажав щасливої дороги. Вся історія. ні про яке кільце там мова не йшла. надіюсь, я пояснив "толком і недвозначно"...
  11. В термінології ПДР сказано: Населений пункт - забудована територія, в"їзди на яку і виїзди з якої позначаються дорожніми знаками 5.45, 5.46, 5.47, 5.48. Що я нафантазував? про забудовану територію? в чому моя "інтерпритація"? нарахунок логіки, так на дорозі я керуюсь спочатку правилами дорожнього руху. ну не згідні з моєю позицією, ваше право. але чомусь я не давав нікому там на каву, а потім висловлював своє невдоволення, що всі вони "ганд.ни з палками".
  12. ну! І яким боком воно до нашого випадку? Де тут криється твоя відмазка для інспектора? Тут навпаки, для інспектора підказка!Кільце ну аж ніяк не забудова. Я ж чітко написав: перед кільцем встановлений знак "закінчення населеного пункту", а відразу після кільця - знак "початок населеного пункту", тобто саме кільце поза населеним пунктом. причому тут кільце? зупинив вас інспектор де? в полі? навкруги не було забудованої території? яка ж тут підказка для інспектора? що в населеному пункті я маю дотримуватись вимог встановлених правилами дорожнього руху?! так, я маю дотримуватись, що і робив, коли рухався без світла, а відмазки тут ніякої нема, так як нічого я не порушив тоді.
  13. пункт 9.8 пункт 1.10.49 ну і? Поділися ж із нами, що ж такого ти пояснив тому "інспекторові", які такі "глибокі нюанси" ти там розгледів, щоб і ми не "обпіклися на незнанні деталів" Правила визначають населений пункт, насамперед, як забудовану територію, на якій проживають або працюють люди.Якщо з якихось причин знаки 5.45, 5.47 відсутні, але явно видно, що це населений пункт (Забудована територія), водій зобов'язаний дотримуватися порядку руху в населених пунктах.
  14. пункт 1.10.49 ПДР Вам в поміч... пару днів назад мене там зупинили за нібито порушення ПДР (світло), так от, спитавши у інспектора, що таке населений пункт, він, звичайно, переформулював питання у мій бік. пояснивши іспекторові, що ж таке той "населений пункт" я почув лише "щасливої дороги". можливо, не потрібно одразу кричати, що всі там "ганд.ни з палками" і т.д., а почати з себе, більш детальніше, скажімо, вивчити правила дорожнього руху, щоб не попадатись на своїй же необізнаності в тій чи іншій ситуації. деякі інспектора тільки тим і користаються, що ловлять водіїв на їх необізнаності. п.с. зрозумійте мене правильно, я не хочу показати, що я один такий от розумник, а інші - ні. просто раз обпікся на незнанні деталів ПДР, після чого стараюсь вникати більш глибоко в усі нюанси.
×
×
  • Створити...