Перейти до змісту

Serman

Учасники
  • Постів

    13
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    1

Serman став переможцем дня 2 лютого 2012

Serman мав найпопулярніший контент!

Репутація

5 Байдужий
  1. до чого ти відчуваєш потяг (в хорошому розумінні)? якщо тямиш в техніці, займись кваліфікованим ремонтом тих же телефонів, ноутів... бо справжніх майстрів обмаль, тобто магазин не товарів, а зорієнтуйся на послуги дякую.. я над цим також думав і це як не виключний варіант! значить поміняти шлейф, батарейку, переставити вінду... то я ще сам зможу... а ось розібрати ноутбука і там щось паяти, потрібен майстер для підтримки + можна і для мобільних телефонів.. я за! )
  2. ну... всі гроші ви не заробите... конкуренти як були так і будуть.. хіба що тільки повідстрілюєте! ))) продавати послугу, в наш час тільки тоді можна коли сам ти її робиш, а на комусь не сильно розженешся.. тільки а би на оренду і на зарплату відбити! колись треба починати.. само в руки без ризику не прийде..... хіба що, якщо є ПаПаня! ) я так розумію, вже бізнес план готовий... раз вже оцінений! )
  3. а чому б і ні! ) ми ж повинні допомагати один одному )
  4. ще не відкрив, ще шукаю пріоритети! пропозиції крім компютерної периферії? )
  5. місце в районі Варшавського ринку.... так ось трапилось привабливе місце і не хочеться прозівати! )
  6. Знайшов хороше місце для магазинчика (10 кв. 1000грн.), людно і т.д. Ось хотів порадитись з форумчанами, чим би поторгувати, що нині люди хочуть ) Наприклад я хочу спробувати по комп'ютерній периферії... так ось що хотів запитати, можна десь брати товар на реалізацію... може десь є в Луцьку чи в іншому місті оптові склади які дають на реалізацію... Буду дуже вдячний за інформацію...
×
×
  • Створити...