Перейти до змісту

Korting

Power users
  • Постів

    1 226
  • Зареєстровано

Репутація

27 Байдужий
  1. на центральному корки набагато більші ніж варшавському. Не остання причина в цьому, це купи сільских автобусів які стоять "на відстої" і перегорожують проїзд. Міські маршруткі як, приїхав, ну постояв пару хвилин, поїхав. Є звичайно унікуми що теж перегорожують проїзд. Там вузька дорога, місця не вистачає. Але реально там треба якась окрема площадка для приміських автобусів, бо вони дуже довго стоять на відстої і сильно загорожують дорогу.
  2. Dream, практично готова дорога є від військової частини на Арцеулова і до колій, а через той бік акурат біля заправки на розі конякіна-карпенко-карого могла б виходити... Там практично тільки переїзд зробити, старий асфальт збоку військ. частини підходить майже до колій. Дорога могла б з'єднати напряму конякіна (а відповідно і крз) з привокзальною. Грушевського проспект, порівняно з Перемоги майже не загружений зараз (і зрозуміло чому - він тупиковий). Ще варіант - зробити нормальну дорогу через гаражи з карпенко-карого до бази автошколи досааф, відповідо виходить швидке з'єднання напряму конякіна-набережна. п.с взагалі варіантів проїзду багато, можна їхати і на карпенко-карого-київський майдан, теж виїздиш в центр, інша справа що народ інстинктивно валить по найкоротшому маршруту як їм здається.
  3. А нащо їх встановлювати ?? Що з двигуном? Який стан?
  4. Спакуха, це наші хлопці, не данецькі. Все пучком.
  5. що тут скажеш, мілкобюджет рулить , дохід 600% нафіга напрягатись знімати блокбастери за міліард де грубо дохід 10-15% і то питання чи ще буде, наклацав такого і шикуєш... ну і різниця в 30 разів між україною і росією теж примушує задуматись.
  6. Нічого собі. Фолкц можна сказати майже не постраждав. Оце техніка! Фантастика.
  7. Від проспекту йшла суцільна бруківка! Її закатали в асфальт!
  8. В 17.10 там лежав велик і дайці щось обговорювали... Збоку стояв бус, здається Мердедес віто чи транспортер чи щось таке. Цікаво що з водієм велика.
  9. Це такі банальні підтасовки, що просто жаль втрачати час щоб це розплувати, тим більше що овер 90% користувачів все рівно не зрозуміють прочитаннного. Якщо вкратце - в ситуації польщі 39го і лівії 2010 взагалі немає нічого спільного, АБСОЛЮТНО. Якщо це раз вкратце - до закінчення 2го світової бувв інший світ, тоді старі зубри мислили рамками 1ої світової, мислили територіями. Зараз час інакший. Можеш продовжувати справляти враження на таких як адепт ) Це маячня спрямована на потішання его дурачків з села ) Так Росія вже не та, але це Росія. Стояла, стоїть і стояти буде. Так, є деякі промахи, відійшла прибалтика середня азія і грузія, але Росіє є, живе, і би навіть сказав процвітає в якійсь мірі.
  10. diezel, це "ти слішкам плоска мислішь". Україна в нинішньому вигляді не представляє ніякої загрози для РФ і в деякій мірі їй вигідна, тому і існує, а загрози вони прибирають. Звичайна, це фігура мовлення. А от ким треба бути щоб давати таку передбачувану читаєму банальну відповідь - дізель здувся? ))
  11. Безумовно так. Російська держава настіки незалежна наскіки може бути незалежною держава в нинішньому світі. Не підтримали Кадафі тому що сам дістав цей дурачок всіх, а не тому що приказалі )
  12. Каддафі запропонував переговори повстанцям. Сцикун, пєтушара лівійський
×
×
  • Створити...