Перейти до змісту

Amaranth

Учасники
  • Постів

    603
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

26 Байдужий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

8 832 перегляду профілю
  • Oli

  1. З Кузніцовська в Луцьк якось пакунок 3 дні робочих їхав. І приїхав в цілому вигляді, але не на вказаний склад, замість №1 на Данила Галицького. По номеру товарної на сайті - вантаж знаходиться на складі поруч з Адреналін Сіті, а приїхали - нема. Довелося понервуватись щоб знайти і мама ледве з інфарктом в лікарні не опинилась. Минулого року мені з Арциза на Єрошова передавали орхідеї з часної коллекції - пакунки покопані, з них сипалося, з квітів салат. Мені заявили - залишайте, через місяць відправимо на Київ і повернемо 50 гривень від вартості. А справжня ціна орхідей була 2000. Тоді я відмовилась від тих 50 гривень, треба було орхідеї реанімувати. А ще до мене причипилися за те, що на коробках з рослинами зображена сантехніка. Хай там і сантехніка, то що? З нею можна виробляти казна-що?
  2. А шо тут кіллометровий текст писати? Коротко та й ясно, що плювала я на Славянськіх вєд та велесовАю кнігу. Не сприймайте це так буквально... Вас все рівно тут ніхто не послухає, бо то все для релігієзнавця нашого "єрунда".
  3. А мегарелігієзнавець може обходитись без принижень та образ чужої людини?
  4. Зовсім трішки цікавлюсь релігієзнавством та народознавством. Можете почитати Веди слов'ян, Слов'яно-арійські веди. Але... Я гадаю, що Ви сприймете як - а то все дурниця і легенди. Там теж пише про божественне походження людини, як і у Біблії, на Мідгард-землі (так нашу планету називають язичники), є багато на перший погляд не зрозумілого. І літочислення не за Григоріанським календарем, а наприклад тільки православніСлов'яни (не плутати з християнами) користуються Даарийским Круголѣтом Числобога.
  5. Чому називаете мою писанину єрундою? Цей так сказати поділ на роди тягнеться за часів кельтів, язичництва і древньословянської культури. До речі, я не правильно написала назви - через апостроф, того на українській мові в гуглі нічого не знайдете. І є ще Славени, хоча є думка, що це і є Расени На мою думку Святоруси і Расени це слов'яни.
  6. Андрій Віталійович, здається, Ви не дурний такий чолов'яга, а зображенням Гомера відповідаєте : )
  7. Дякую. Замість зайвих слів тисну Поддержал. Згадую вечір коли дивилась - мене ше брат почав довбати, шо ВСІ українці - арії, і ше й притулив "древній матріархат". Шо чоловіками тільки покористувалися і прочій брєд. Короче в мене людина "це з'їла й не подавилася". Ще раз повторю, що не згодна що загал - арії. Були б ми всі бландінами з голубими очками, як би то так. Цього здається в програмі не було... Є різні арійці, а от українців чогось не обізвали правильно. Погано копнули. Є х'Арійці, д'Арійці, расени, святоруси...
  8. Зразу згадалась школярка, що виграла суд, де наполягала, що людина пішла від Бога. Дайте почитати =)
  9. А чого вже так пишете, як я написала про свою рассову приналежнисть? І шо тут такого з ряду геть вихідного?
  10. Ні чоловіка, ні детей не планується узагалі. Мені добре і без них.
  11. Як корм для роздумів нічого так. Кому цікаво дізнаватися особисте походження-тому і цікаво. Але стверджувати український загал - арійська расса (я арійка). Згодна що помилкова думка і її треба доводити і вивчати.
  12. Для тих хто не спить... Онлайн-трансляція концерту Red Hot Chilly Pepers на Rock in Rio https://www.youtube.com/rockinrio?feature=inp-gs-rmr
×
×
  • Створити...