Перейти до змісту

Крупа. Чи можна заїхати на територію аеродрома?

Blik

Рекомендовані повідомлення

Автомобілісти. підкажіть, чи можна в"їхати на аеродром\ аерпорт "Крупа". Справа в тім, що знайомий іноземець приїхав на крутій гоночній фірі. Я подумав здивувати його перегонами на влзітній смузі Тому питання, - чи можливо це в Крупі або де інде? Хто знає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не автомобіліст, надаю перевагу велобайку. У тому році заїхав на аеродром, затримали охоронці (і це після двох годин перебування на ньому!), викликали директора. Був конфлікт, мовляв, чого їздиш, і пред"яви паспорт. На мої аргументи, що тільки СБУ, міліція і прокуратура може його вимагати, а вони не мають ніякого права - взагалі не реагували. Коротше, директор аеродрому бидло ще те. Силоміць забрали байк(велосипедисти мене зрозуміють), і запхали його у якесь приміщення, зачинили на ключ. Поставили ультиматум: привезеш паспорт - тільки тоді його і віддамо. На вулиці вже була одинадцята година вечора, ніякі автобуси вже не ходили, питаю: "Як же я доїду до Луцька?" - "Це твої проблеми!!", Коротше, зрозуміло стало, що вранці можна буде за ним і не приїзджати, просто не буде за чим (я був сам, отже, ніяких свідків). Зателефонував у міліцію району(пищала батарея, що от-от тел. вимкнеться), але черговому було просто пофіг, сказав, якось там вже розбирайтесь, пред"явіть вже йому якісь документи. Загалом, по судах можна було їх потім потаскати(черговий немає права так реагувати - ним би з задоволенням зайнялась прокуратура, а директор - насильно забирати чуже майно), але батарея сідала, не було часу когось підключати. Вийшов з ситуації банально: зателефонував одному чиновнику із міськради, він усе і утряс. Щоправда, потім те бидло(директор аеродрому) на мого знайомого заяву заніс, Шибі. Мовляв, той підкопується під нього.

Єдине добре - зробив гарні фотографії. тільки цим і компенсував зіпсований настрій старим хамом. От така історія.

З аеродрому вільно літають дельтапланеристи, щоправда, платять директору якусь мзду. Так я чув. Домовишся - буде тобі щастя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

виходить майно не муніципальне, а приватна власність директора.

А чого на велику не втік від охоронців? Чи вони з автоматами у будуть стріляти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та не повіриш. Стало цікаво.) От інколи хочеться З"ЇСТИ якусь гадость, ну чебурек там, біляш на базарі, закупитися, і наминати, наминати.. І цілком адекватно себе почуваєш після цього. Відірвався, і пройшло. І знаєш же, шкідливо, але усе одно нічого не можеш з собою вдіяти. Ну ХОЧЕТЬСЯ!! От так і в цьому випадку. Міг так вжати педаль в коврик, що тільки і б бачили...Не зробив. Просто стало цікаво. на яких підставах і що вони мені зможуть пред"явити. Ну, зате фото класні вийшли :). Ішов за охоронцем, він мені: "Фотографувати заборонено!". Типу директор цар і бог, наказав, і всі відразу кинулися виконувати!.. :sm142:

До речі, цивільний аеропорт не являється об"єктом стратегічного призначення, тому охорона із звичайних сільських дідуганисьок, від яких на кілометр самогонкою несе. Можливо, тому я так довго безперешкодно і перебував на території. Така охорона.. :0135::_26: Дірок там у огорожі, доки я їхав 15 хвилин вздовж - нарахував 8!! і ніяких табличок немає, що проїзд/прохід заборонено. Ось ще один аргумент щодо незаконного затримання.

А щодо приватної власності, то у цій темі все написано: http://board.lutsk.u...ja-zhd-vokzala/ . І ніхто і питати не буде. Зроблять, як вирішать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчив кума там їздити, на воротах був тел. охорони, набрав, тихо без наїздів ( за 2 червонця) домовились пару год. покататись.

Їздили поки не надоїло не виїздили весь бензин

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчив кума там їздити, на воротах був тел. охорони, набрав, тихо без наїздів ( за 2 червонця) домовились пару год. покататись.

Їздили поки не надоїло не виїздили весь бензин

Якщо я правильно зрозумів,можна собі повчитись іздити.

з.і.Якщо можна тел.охорони.

з.і.і. Наперед вдячний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їдь в крупу, на воротах телефон. Бажано сидіти в авто, бо хлопці підїжджають на велосипедах з двома псами :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На воротах висить телефон, дзвониш і домовляєшся, можна спокійно домовитись. І що ти добився цим викаблучуванням???? Смисл???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На воротах висить телефон, дзвониш і домовляєшся, можна спокійно домовитись. І що ти добився цим викаблучуванням???? Смисл???

Якщо це до мене - то про що мова? Заїзджав до того випадку за, якщо не зраджує пам"ять, приблизно два тижні перед цим. Заїзджав центральним входом. Ніхто нікуди не дзвонив, стояли метрів за 20 (був не сам, з товаришем), просто стояли перед приміщеням вокзалу. Підійшов охоронець, зробив великі очі, сказав: "НЕ МОЖНА!!", ми повільно від"їхали, розмовляючи і далі. Підійшов на підмогу інший. Питаю, "а як же планеристи, якщо нікому не можна?"(зверху планерист літав). Охоронець набундючено щось промимрив про їх домовленості з директором, нічого путнього не сказав. Вдруге вже я заїхав через діру, яку зробили місцеві мешканці. І НІЯКИХ ТАБЛИЧОК!! І навіть сторожі були інші. Заїхав з принципу - кожен натшяльніка відчуває себе князьком, і які хоче правила, такі і ставить! Причому не маючи на це законних підстав.

Перепрошую за офтоп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...