Перейти до змісту

Установка генератора водорода в автомобиль

rusel33

Рекомендовані повідомлення

Вижу "буржуи" активно продают наборы (KITы) генераторов для производства водорода, которые устанавливают в авто, сравнительно не дорого. В Луцке (на Волыни) кто-нибудь с этим (установка, эксплуатация) сталкивался? Как впечатления?

Может уже у нас инсталлируют подобные девайсы?

ссылка: http://www.ebay.com/sch/i.html?_trkparms=65%253A15%257C66%253A2%257C39%253A1&rt=nc&_nkw=hydrogen%20kit&_clu=2&_fcid=209&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&_trksid=p3286.c0.m14.l1513&gbr=1&_pgn=2

Подумываю о приобретении....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

Вот и наши соотечественники довольны установкой http://www.club-2105.org/forum/51-359-1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм, важко щось відповісти. Треба час, щоб перетравити і розібрати. :) Як то кажуть, якщо технологія від Бога, тоді приживеться, якщо від лукавого - то загнеться. :_07: Виходить, що гідроген подаватиметься в систему подачі повітря, і виступатиме як каталізатор. То треба до хіміків і фізиків задавати питання, що буде в результаті з двигуном, при такій експлуатації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ККД процесу електролізу - якісь там лічені проценти (залежить від устаткування). 25% економії - це може бути маркетинг, або ефект плацебо, бо за законом збереження енергії 95% буде тратитись на розігрів електролізера.

Інша річ - автомобільний рекуператор (ставили ентузіасти ще за союзу). Там електролізер живиться від генератора, що працює як тормоз, перетворюючи в водень кінетичну енергію авто що гальмує. А при дармовій енергії ККД- це річ вже другорядна :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікава темка:), а що, якщо на авто стоїть ГБО пропан, 2 покоління, підключнене через подачу повітря в двигун, як я зрозумів, так само подається і водень, на скільки з мене фізик то стрьомно водень з пропаном змішувати, але якщо відєднати трубку з ГБО а підєднати з водню, то меньше заморочок з інсталяцією. Переконайте мене, що це не треба робити:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...