Перейти до змісту

БАН ЗА ШО!!!!

Seva

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ЗА ШО МЕНЕ ЗАБАНИЛИ??????????? :angry:

Грав грав, і опа :blink: . Нічого такого неробив незаконного, а тут така "фігня".

Прошу пояснити нормально. <_<

Опубліковано

це вже не смішно :mdr: \

знову пише шо бан. ви там оприділіться спочатку. і я жду пояснень за ШО мене заБАНили!!!!!!!!!!!!

Опубліковано

неа. коли багато народу то пише шо СЕРВЕР ФУЛЛ. А то просто коли зайдеш він вийо......ся.

Опубліковано

Для начала прими за правило задавать вопросы так, чтобы было понятно. Среди админов телепатов не наблюдается, поэтому, кроме ника "Seva" о тебе ничего не известно. При правильной постановке вопроса есть шанс получить ответ.

Опубліковано

Оце фішка: Якраз прочитав це, та думаю фігня якась))) Захотілось самом пограти, а пише що ІП нашої сеточкі забанений!!! Що за??? Дімон так це із-за народа ? :P

Опубліковано

В консоли пишеться причина бана, если нет то будь добр, укажи хотя бы свой внешний IP, потому что иначе не представляеться возможным рахобраться что и куда...

Опубліковано

Вы думаете я не читаю посты, и , типа зря создал тему? Че вааше за хня здесь творится???

Опубліковано

bot или как?

у мну админ работает - потому и говорю...

скажу одно - ответа не дождешся...

не того размера проблема что обидили нюню

Опубліковано
Я че-то не поня за что бан кекс-у??? Че нах за произвол в сети?????

Гы, прикол.

Захожу, а я в бане. Вот кльово!

Читы вовек не юзал и не буду!

Тимкилы - тоже не моё хобби.

Главное ни не причины, ни те хоть намёка :) Типа сам чеши репу и думай кому и куда и нафига...

Кароче сакс!

Для начала прими за правило задавать вопросы так, чтобы было понятно. Среди админов телепатов не наблюдается, поэтому, кроме ника "Seva" о тебе ничего не известно. При правильной постановке вопроса есть шанс получить ответ.

Уважаемый Mofo

Если Вас не затруднит, будьте так любезны!

Укажите причину моего бана.

Я играю под ником FF[KEX].

Заранее спасибо!

Опубліковано

После всего написаного, хотелось извиниться. т.к. только что пустило меня.

Правда было 18 из 22

Тобиш ИМХО наблюдается глюк на серваке, а не в руках античитеров B)

Типа сорри! :)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

мене забанив _Sb_ просто так, незашо, він мене харить Я ЗА ТО ШОБ МИ САМІ СОБІ ВИБРАЛИ АДМІНІВ ЯКІ Б ДИВИЛИСЬ ЗА СЄРВОМ, а не так як _Sx_ i _Sb_

і є люди які підтвердять мою правоту!

Опубліковано
Я ЗА ТО ШОБ МИ САМІ СОБІ ВИБРАЛИ АДМІНІВ ЯКІ Б ДИВИЛИСЬ ЗА СЄРВОМ

Демократія тут не пройде. :lol:

Гм на серваку - судья, а судєй не виберають а назначають

Опубліковано
мене забанив _Sb_ просто так, незашо, він мене харить Я ЗА ТО ШОБ МИ САМІ СОБІ ВИБРАЛИ АДМІНІВ ЯКІ Б ДИВИЛИСЬ ЗА СЄРВОМ, а не так як _Sx_ i _Sb_

і є люди які підтвердять мою правоту!

по ходу в СБ проблеми, дамой ходити акуратніше треба буде))) зачьот ФРЕДІ!!!))) дАвНо так не РжаВ!!!)))))

Опубліковано

чюєш, а шо тут смішного, шо я маю писати шо я люблю його, чі ти не підтримаєш ідею за шо шоб вибрати адмінів, якіб за сєрваком дивились?

Опубліковано

я з тобою згоден коли був сіля було класно, сєрв був в порядку, раніель тоже нормальний, но ці двоє.....

Опубліковано

Харе офтопить !!!

Не подобаються ГМи, пишіть на форумі вбіоса обгрунтовані причини чого вони вам не нравляться.

А тут не варто даремно сотрясать воздух !!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...