Xatabich Опубліковано 5 Жовтня, 2011 в 07:48 Поділитися #1 Опубліковано 5 Жовтня, 2011 в 07:48 Підскажіть, хто, де, і за які кошти може натаскати? Кажуть раніше щось було на Рівненській біля Фокстроту, але вже немає. Слухаю порад Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Fotolito Опубліковано 31 Січня, 2012 в 18:49 Поділитися #2 Опубліковано 31 Січня, 2012 в 18:49 Знаю у Луцьку є Фотошкола FOTO7, адреса Шевченка 13а тел. 0508064458. Навчання триває місяць, вартість щось біля 1000 грн. Колись сам хотів туди піти, а може ще піду навчатись. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
NoGood Опубліковано 22 Травня, 2013 в 04:20 Поділитися #3 Опубліковано 22 Травня, 2013 в 04:20 Є ще варіанти з фотокурсами? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
byiviter Опубліковано 22 Травня, 2013 в 04:42 Поділитися #4 Опубліковано 22 Травня, 2013 в 04:42 Найкраще знайти проф. фотографа, який все життя займається фотографією, про якого в місті чудові відгуки, і який тримає своє маленьке ательє, і йти проситися-домовлятися до нього в учні. А далі просто піднатаскуватися різним онлайн матеріалом. imho Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
erica Опубліковано 22 Травня, 2013 в 04:51 Поділитися #5 Опубліковано 22 Травня, 2013 в 04:51 Не кожен професійний фотограф погодиться таким займатися. Цікавлять конкретні координати фотографа.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
madkot Опубліковано 22 Травня, 2013 в 06:43 Поділитися #6 Опубліковано 22 Травня, 2013 в 06:43 Найкраще знайти проф. фотографа, який все життя займається фотографією, про якого в місті чудові відгуки, і який тримає своє маленьке ательє, і йти проситися-домовлятися до нього в учні. А далі просто піднатаскуватися різним онлайн матеріалом. imhoнавявність ательє є ознакою якості? )))чудові відгуки? цікаве питання - я знаю кількох, про яких у Луцьку майже немає відгуків, а багатьом, котрі "у всех на слуху" до них ростий й рости. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
byiviter Опубліковано 22 Травня, 2013 в 11:44 Поділитися #7 Опубліковано 22 Травня, 2013 в 11:44 навявність ательє є ознакою якості? )))чудові відгуки? цікаве питання - я знаю кількох, про яких у Луцьку майже немає відгуків, а багатьом, котрі "у всех на слуху" до них ростий й рости.Наявність ательє є ознакою серйозності, офіційності і сплати податків.Не розумію нападків))) може, madkot, ви фотограф? Чи то я Ваше самолюбство зачепив? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
erica Опубліковано 22 Травня, 2013 в 11:55 Поділитися #8 Опубліковано 22 Травня, 2013 в 11:55 Наявність ательє є ознакою серйозності, офіційності і сплати податків.А відколи офіційність і сплата податків має відношення до професійності конкретного майстра? Особисто мене більше цікавить що людина може навчити, а не скільки податків вона заплатила в цьому кварталі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
byiviter Опубліковано 22 Травня, 2013 в 11:58 Поділитися #9 Опубліковано 22 Травня, 2013 в 11:58 Повірте, якщо ця людина займається все життя фотографією, а це більше 30-ти років робочого стажу, і відкрила своє ательє з нуля в результаті, то таки ця людина має чому навчити. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
erica Опубліковано 22 Травня, 2013 в 12:07 Поділитися #10 Опубліковано 22 Травня, 2013 в 12:07 byiviter, якщо ти про конкретну людину говориш, то ім"я і координати в студію. А я таки продовжую думати, що не роками стажу і наявністю ательє вимірюється професіоналізм і талант. І фотографа зокрема. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
byiviter Опубліковано 22 Травня, 2013 в 12:13 Поділитися #11 Опубліковано 22 Травня, 2013 в 12:13 erica якщо сам фотограф буде не проти, він дуже зайнята людина)) треба мені перш спитати, бо на форумі люди ховаються за своїми ніками і не гарно буде, коли зроблю це без дозволу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
erica Опубліковано 22 Травня, 2013 в 12:17 Поділитися #12 Опубліковано 22 Травня, 2013 в 12:17 byiviter, 1) бачу поки непогано, тому виділяти весь текст недоцільно. 2) поки що до твого знайомого ще черга бажаючих вчитись не стоїть тому достатньо просто "засвітити" людину, а тут народу багато, дивись і почуємо які про нього в місті чудові відгуки Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
byiviter Опубліковано 22 Травня, 2013 в 12:22 Поділитися #13 Опубліковано 22 Травня, 2013 в 12:22 Скажу так, є в Луцьку така фотостудійка, але учня тут не треба, бо вже є я. Знає про неї той, кому треба, а є вона в самому центрі міста. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
madkot Опубліковано 22 Травня, 2013 в 15:07 Поділитися #14 Опубліковано 22 Травня, 2013 в 15:07 Наявність ательє є ознакою серйозності, офіційності і сплати податків. Не розумію нападків))) може, madkot, ви фотограф? Чи то я Ваше самолюбство зачепив? Скажімо так, і фотограф теж просто знаю достатньо випадків коли люди, маючи в наявності фотостудію, досвід в цій газузі з десяток років і достатньо обладнання на виході видавали такий гнилий результат, що я просто в шоці. і в той же час знаю достатьно молоді, у котрих ось таким "досвідченим" вчитись і вчитись. P.S. щодо моєї репутації та рівня в якості фотографа думаю легко дізнатись... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
madkot Опубліковано 22 Травня, 2013 в 15:12 Поділитися #15 Опубліковано 22 Травня, 2013 в 15:12 Повірте, якщо ця людина займається все життя фотографією, а це більше 30-ти років робочого стажу, і відкрила своє ательє з нуля в результаті, то таки ця людина має чому навчити.займатись можна багато і довго - це не признак професіоналізму.те що відкрила ательє з нуля - це більше признак бізнеспідходу. людина може бути толковим бізнесменом у сфері фотографії, з навиками фотографа.а можу бути навпаки - толковий фотограф, але без навиків бізнесуну і останній варіант - толковий фотограф, котрий не в змозі адекватно навчити інших - одна справа практика -інша справа навчати інших... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
byiviter Опубліковано 22 Травня, 2013 в 16:50 Поділитися #16 Опубліковано 22 Травня, 2013 в 16:50 madkot, я чув про Вас багато гарних відгуків, як успішного весільного фотографа, на якого завжди є попит, вірю що Ви не зупинитеся в свому розвитку! Успіхів! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vetra Опубліковано 23 Травня, 2013 в 06:37 Поділитися #17 Опубліковано 23 Травня, 2013 в 06:37 неможливо навчитись бути фотографом. фотографувати - це сукупність життєвого досвіду, освіти, інтелекту і ще багато чого. навчити можна технічним нюансам, якимось прийомам - для цього достатньо піти на якісь курси для початківців. наприклад, Юрій Косюк щось подібне організовує... на ютюбі мільон уроків на всі тематики - головне знати що ти шукаєш головне - виключіть фотоаппарат з режиму "автомат" і правильні запитання почнуть виникати самі собою ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
glukk Опубліковано 5 Січня, 2014 в 11:06 Поділитися #18 Опубліковано 5 Січня, 2014 в 11:06 Є ще варіанти з фотокурсами?Найкраще знайти фотографа, і йти проситися-домовлятися до нього в учні. навчити можна технічним нюансам, якимось прийомам - для цього достатньо піти на якісь курси для початківців. наприклад, Юрій Косюк щось подібне організовує. шукаю курси або ж як говорив 'byiviter' фотографа для одного початківця, яка хоче навчитись тех. моментам, ньюансам фотографування але в якої не все вихожить, і не має у кого спитати "що і як" . Наперед дякую. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.