Перейти до змісту

Продам комплект гальма + манетки

m2xxx

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам комплект Гальма + Манетки. У комплект входять: гальма Avid Elixir 5 (білі) 2010, ротори G3 CleanSweep (185, 160), перехідники(PM - PM 185, IS - PM 160), matchmaker-и, манетки Sram X-7 2010. Гальма бігали 6 місяців, манетки - 3. Гальма бачили лише одну гонку. На лівій гальмівній ручці є косметичні пошкодження, на роботу ніяким чином не впливає.

Ціна за все 1600

Фото

PS: Хочу продати саме комплект, якщо ж бажаючих не знайдеться, тоді почну розглядати варіанти продажу по частинах.

Опубліковано

Интересуют сами тормоза.

Может есть желающие на манетки? Что поставил взамен?

Длина гидролиний- в студию!

Опубліковано

Тормоза без зажимів ручки (тому що вони йшли під мачмейкери одразу). І я перший на них в черзі :P

Макс, імовірність продати весь комплект одночасно суттєво зросте якщо ти розмістиш оголошення також на лєвокиєві і харків-туристі ;)

Опубліковано

Уточни - манетки 3х9?

ЗЫ Купить не хочу, так как сам юзаю эликсиры Р и х-9 на метчмейкерах. Очень удобно :)

Опубліковано
Длина гидролиний- в студию!

Сорі, затупив страшно.... Довжини гідроліній: перед - 69, зад - 134.

Тормоза без зажимів ручки (тому що вони йшли під мачмейкери одразу). І я перший на них в черзі

От тут Yaryk правий на 100%. Підтверджую!!!

Макс, імовірність продати весь комплект одночасно суттєво зросте якщо ти розмістиш оголошення також на лєвокиєві і харків-туристі

Я вкурсі. Я завжди спочатку продаю на борді, а раптом комусь таке з наших потрібно. А наступного тижня, якщо не знайдеться бажаючого у Луцьку то продаватиму і там)))

Уточни - манетки 3х9?

Так саме на 3х9. :) Дякую, теж забув вказати.

Опубліковано

тормоза, роторы, матчмейкеры, манетки.. весьма жЫрный комплект за эти деньги :ok2: если было бы куда ставить, обязательно забрал бы все сразу..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...