Перейти до змісту

куплю монітор

Рекомендовані повідомлення

Куплю монік TFT, з діагональю 17-19", бюджет в районі 500грн. Без битих пікселів та інших пошкоджень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куплю монік TFT, з діагональю 17-19", бюджет в районі 500грн. Без битих пікселів та інших пошкоджень.

Samsung 713 BM

Samsung 740N

Dell E177FP

Belinea 10001

всі 17", в гарному стані, по 450 грн/шт.

контакти в підписі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Переваги надаються моніторам, які не були в ремонті...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і автомобілям, в яких масло і фільтра не мінялись.... сорі за офф, не стримався...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і автомобілям, в яких масло і фільтра не мінялись.... сорі за офф, не стримався...

утримаюсь від коментарів...

P.S.: не хочу флудити, але гарантію можна було б на ремонтовану техніку і більшу дати, а не три дні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

утримаюсь від коментарів...

P.S.: не хочу флудити, але гарантію можна було б на ремонтовану техніку і більшу дати, а не три дні.

Вам вигідно, то давайте більшу гарантію, а три дні - стандартний манібек.

Я кожен монітор, який привожу з-за кордону розбираю і при ПОТРЕБІ!!! міняю підозрілі запчастини, тобто проводжу такий собі ТО... А от що ліпше взяти - монітор, в якому замінені здуті електроліти чи сівші лампи на нові, чи такий, який пропрацював 3-4-5-6-7 років і поки що ще дивом  працює(по практиці, на таке здатні оригінальні IBMи, NEKи і ще дуже обмежена кількість моделей) - вирішувати Вам.

Я не продаю техніку, яку не побачив зсередини, але я не виробник, щоб давати рік гарантії.

Наразі все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наразі все.

А хто знає що то ви за спеціаліст по ремонту? Не факт, що гарно ремонтуєте або гарантії людям давайте. Тепер все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наразі все.

А хто знає що то ви за спеціаліст по ремонту? Не факт, що гарно ремонтуєте або гарантії людям давайте. Тепер все.

Повір, кому треба - той знає... А гарантії не даю, бо релігія не дозволяє)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...