Перейти до змісту

Куплю послугу

Рекомендовані повідомлення

Доброго всім.

І так накінецто прийшов той момент, коли я можу отримати те що хочу а саме. Інтернет по оптиці від Києвстару.

Що потрібно, це кабель оптичний, медіаконвертори, бокси для спайки, партчкорди, також це все потрібно натягнути з одного будинку на другий і зварити патчкорди із кабелем.

Так як я в цьому не сильно розуміюсь мені потрібна людина яка до кінця тижня все це організує тобто щоб з 30 вересня на 1 жовтня вночі я вже мав доступ до інтернету.

Пишіть в лічку або ICQ 462-351-472 і все зясуємо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що сам київстар цим вже не займається?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Київстар не займається приватними будинками. А я живу в 150 метрах від житлового.

Ви по ділу чи так просто ? Давайте без флуду....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Київстар не займається приватними будинками. А я живу в 150 метрах від житлового.

Ви по ділу чи так просто ? Давайте без флуду....

в квітні місяці думав робити теж саме. але обішлося дешевше ніж думав. вклався в 112 м кабелю. тільки віта пара.

ти спробуй може в тебе також все запрацює і без оптики. тільки кабель бери дорогий ну і бажено якийсь роутер або свіч. сигнал трошки підсилить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розглядав. І чесно кажучи 112 метрів це не факичні 150 метрів плюс запас. І оптика по якості намного краща. Всі специ кажуть шо треба мені підсилювач, а його нема де заживити.

Дякую за пораду, але я краще оптику прокладу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...