Перейти до змісту

Ремонт HDD

Рекомендовані повідомлення

Хто може підсказати чи реально якось зняти інфу з HDD в якому згоріла мікросхема ?

Є 2 вінта по 500 Гб Segate, забитих інформацією яка збиралась не один рік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реально тут

А якщо найти такий самий вінт, і перекинути саму плату, можливо вдасться його запустити ? Хтось можливо так вже робив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З сучасними вінтами таке не проходить, наскільки я знаю. Раджу визначитись, наскільки цінна інформація і звертатись до спеціалістів. При цьому слід зауважити, що якщо не готові заплатити за відновлення хоча б суму, еквівалентну вартості вінта. раджу не вийо, а повісити красиві диски на гвіздки і купити нові/новий.

І ще. Я розумію, що це вже мертвому припарка, але є така штука як рейд, якщо інфа справді цінна.

А вы можете прямо сейчас отформатировать свой винчестер?
)))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто може підсказати чи реально якось зняти інфу з HDD в якому згоріла мікросхема ?

Яка мікросхема згоріла? Бажано з якісним фото

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З сучасними вінтами таке не проходить, наскільки я знаю. Раджу визначитись, наскільки цінна інформація і звертатись до спеціалістів. При цьому слід зауважити, що якщо не готові заплатити за відновлення хоча б суму, еквівалентну вартості вінта. раджу не вийо, а повісити красиві диски на гвіздки і купити нові/новий.

І ще. Я розумію, що це вже мертвому припарка, але є така штука як рейд, якщо інфа справді цінна.

А вы можете прямо сейчас отформатировать свой винчестер?
)))

Інформація в плані домашні фото, і так текстові документи. І там може бути на 15 гіг її. А на скільки я знаю компанія що відновлює дані з вінта, ціна йде за об'єм інформації. То думаю там буде більше чим ціна даже 2 вінтів.

Рейд це зроззуміло, але дома мало хто цим користується, дай тут 2 зразу палахнуло, так що навряд чи він би допоміг)).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка мікросхема згоріла? Бажано з якісним фото

Ось фото:

post-1485-0-41599100-1316849889_thumb.jp

post-1485-0-66167600-1316849897_thumb.jp

post-1485-0-55878100-1316849916_thumb.jp

post-1485-0-48953500-1316849922_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

открути плату и сфотографируй микросхемы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

куплю плату до AT REF SEAGATE 9BJ04G-305 320GB 3.5" IDE 7200RPM p\n: 9bj04g-305 не стартують бліни, механіка робоча

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...