Перейти до змісту

Віддам маленьке кошенятко!

Kusya

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні на вулиці цей малий клякер вискочив на коліна і не відпустив мене додому саму. Заворожила своєю ласкою і грайливістю. Але вдома дівчата не знайшли мову (моя киця і вуличне котеня).

Тому, може хто хоче котеня чи в село забере спасіть, ібо рвусь на кускі: цей клякер з рук не злазить і моя домашня киця сцену рєвності влаштовує.

post-6134-0-78870500-1316725590_thumb.jp

post-6134-0-53739400-1316725634_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перепрошую, а стать у шкодника яка? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перепрошую, а стать у шкодника яка? ;)

дівчинка. З моїх рук не злазить. Таке вже ручне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить так, кроха сильно ручна, грайливе. На рукі лізе, лащиться, грається, обнімається.

Люди, ну може хоча б в село. Бо мушу десь подіти, моя кицька байкот устроїли ібо я ібо ви мені не друзі.

А кошення ну таке вже кльове.

Шкода його

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну а все таки може кому треба

dsc04341vi.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

dsc04939cd.jpg

Киці помирились, ну але ну може комусь все таки треба, а?

Бо дві то дуже багато, я не справляюсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Нічого собі, оце так "дежа вю"! :sq_ye:

Ситуація один-в-один, навіть та сама окраска, вік і "морда ліца", різниця тільки в тому, що наш пацан і мусила сама підібрати (лежав такий, мало не при смерті, худюче, з передньою лапкою, що висіла як пліть і тільки глазюки на всю мордочку - "спаси!") і виходити. Що було з передньою лапкою (чи придавили, чи хтось наступив),так і не зрозуміла, але зробили рентген, перелому немає, вже літає по квартирі - дай дорогу! І теж наш "основний" кіт (та й чоловік теж :( ) не в захваті від новосела, хоч вже і не сичить, але тримається в ігнорі і раз на 3 дні "снісходить" побігати-погратися з ним хвилин 5. І куди тепер цю знайду? Вже й привязалася, і ласкаве таке, з рук не злазить, не дає нічого робити...

Підтримую ТС, хто думає завести котика, візьміть ось такого, що вже життя "хльобнуло", даскавішого не знайдете. :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Красивый какой!! забрали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Красивый какой!! забрали?

Не забрали. Заберіть не пошкодуєте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...