Перейти до змісту

Баранина у м. Луцьку

Korting

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Останні дні спекотного літа, останній можливості скушкувати справжній шашлик на природі...

А де в луцьку продають баранину? Я купляв тільки в Нашому Краї на Шевченка, більше ніде не бачив.

Опубліковано
І по скільки зараз баранина?

А яка різниця якщо її нема?

Я брав так само як телятина свинина якщо дорожще то не набагато!точної цифри не памятаю сорькі ))

Опубліковано

в 10-11 утра на старом рынке еще можно найти и шею и стейк

как вариант, "Сильпо", но там дороже и неясно сколько уже лежит. впрочем, покупал там стейки несколько раз - остался доволен :ok2:

Опубліковано

как вариант, "Сильпо", но там дороже и неясно сколько уже лежит. впрочем, покупал там стейки несколько раз - остался доволен :ok2:

на счет "Сильпо" могу заступится... знакомый у меня там работает и говорит, что после не малой текучки покупателей мяса оно ни как не может быть не свежим! )

Опубліковано

в 10-11 утра на старом рынке еще можно найти и шею и стейк

Лежить думаю недовго, усе вигрібають за день, по декілька разів на день маринують. Але м'ясо там деколи заморожене, вірніше таке що не докінця розмерзлось. Постійно там купую, хороша ціна порівняно з Там-тамом, а в Фуршеті не першої свіжості. :friday: Баринини там не спостерігав жодного разу.

Опубліковано

на ВАршавці купувала кілька разів за літо, і раз купувала в середньому мясному ряду на старому.

• 1 рік потому...
Опубліковано

Можливо, хтось ще поділиться секретом, як правильно маринувати баранину на шашлик??

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...