Korting Опубліковано 21 Серпня, 2011 в 15:08 #1 Опубліковано 21 Серпня, 2011 в 15:08 Сьогодні, 21 серпня, харківські активісти Партії регіонів розгорнули Державний прапор України розміром 70 на 50 метрів."Знаменно, що цей прапор розгортають молоді люди - ровесники України", - зазначив присутній на акції міський голова Харкова, голова міської організації ПР Геннадій Кернес.Як стверджують організатори, розміри прапора, виготовленого на Харківській фабриці театрального реквізиту спеціально для цієї акції, - рекордні для України: його площа становить 3,5 тис. кв.м, а висота - з 24-поверховий будинок.Нагадаємо, вчора через конфлікт в центрі Харкова між активістами Української народної партії, інших націонал-патріотичних сил і регіоналами, прапор було порвано в двох місцях.Готують на роль нової столиці, якщо і не формально то номінально.
Tolik_lt Опубліковано 21 Серпня, 2011 в 16:51 #2 Опубліковано 21 Серпня, 2011 в 16:51 Так-так,а Кернеса-на президента.принаймні,номінально.
Dream Опубліковано 21 Серпня, 2011 в 21:13 #3 Опубліковано 21 Серпня, 2011 в 21:13 Думається мені, що ця новина правильніше звучить у версії УП. І так - я знаю що в версії УП мова йде про зовсім інший прапор.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.