Перейти до змісту

DVD-RW

cstlua

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам привод від ноутбука НР Pavilion v6000, орієнтовна ціна 200грн. торг та мінібек присутні. Причина продажу - згоріла материнка в ноуті,майже все вже продане,залишився корпус (мають забрати),та привод,який і продаю. Повторюю - ціна не остаточна. Інтерфейс- SATA.

Опубліковано

уточнив ціну,тому 120 грн. ))) дійсно в нормальному ствні,а зовні - майже ідеал...

Ціна 120грн.

Опубліковано

Остання ціна - 110грн., моя доставка,та манібек,кого цікавить прошу в ПМ,пропозиція актуальна тільки сьогдні. Завтра знімаю з продажі.

Опубліковано

щоб не створювати нової теми

добавляю сюди

память DDR2 1GB 667 Mhz Infineon для ноутбука - 150грн.

DVD-RW також ще в продажі 110грн. (за 100 реальному покупцеві,з самовивозом)

Опубліковано

память - на манібеці до суботи.

DVD-RW прдається, 100грн. + манібек + знижка на пиво в честь наступаючого свята :friday:

Опубліковано

DVD-RW - резервую (за 90 заберу=100-пиво) - тіко при умові, що привезете до мене - я протестаю і заберу без манибеку.

050-три-78-08-три-5

Опубліковано

DVD-RW - резервую (за 90 заберу=100-пиво) - тіко при умові, що привезете до мене - я протестаю і заберу без манибеку.

050-три-78-08-три-5

двд зараз в резерві,якщо не заберуть,то напишіть в ПМ куди треба буде везти

Опубліковано

050-три-78-08-три-5

За 90грн.,та щей я маю везти? Де такий сервіс бачили? До речі,счвято вже закінчилось,тому про яку знижку мова? :unsure: Якщо влаштовує,то за 100грн. підвезу завтра до 12 куди скажете і тестіть на здоровя

Опубліковано

DVD-RW, знято з резерву, ціна 100грн. + моя доставка + даю час на перевірку (1-3 години),платите після того як впевнитесь що все ок )))

Опубліковано

прошу закрити тему... з вінчестер - продано, а DVD-RW виявився з IDE інтерфейсом, дякую людині яка "вказала" на відмінність. І прошу вибачення,просто з ноутбучними запчастинами не часто мав раніше справу,от і подумав "якщо вінчестер САТА значить і ДВД теж",а на розъеми не глянув...от такий казус. "Балбес - согласен" (с)Операция "Ы". ТОму,як тільки визначусь з ціною,відкрию нову тему. А зараз- соррі,прошу закрити шоб не було флуду.

Р.S. Кого цікавить DVD-RW (IDE) до ноутбука,можете вже пропонувати за скількі готові купити в ПМ. Умови ті ж самі - перевіряете,тоді платите гроші,хоча я впевнений що робочий (бо на ноуті тільки міст згорів),але краще перестрахуватись,щоб потім не "поливали" ....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...