Перейти до змісту

Тонування скла автомобілів

shvezigor

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 384
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

"И я хачю" дізнатись вартість тонування ВАЗ-21099 (ваша плівка+зняти "рідну") Колір авто чорний, планую плівку також дуже чорну.

Це все = ......

Опубліковано

"И я хачю" дізнатись вартість тонування ВАЗ-21099 (ваша плівка+зняти "рідну") Колір авто чорний, планую плівку також дуже чорну.

Це все = ......

все разом буде коштувати 900 грн.Але може не працювати обігрів заднього скла.Треба на місці дивитись чим вона була затонована.Якщо плівка буде добре здиратись-то все буде ок.Підїдьте я гляну.0999124120

Опубліковано

Цікавить таке питання, авто груз-пас, останній ряд скло не вирізане, чи можна затоновути цей ряд чорною плівкою? і як взагалі воно буде триматись на кузові?

Опубліковано

Цікавить таке питання, авто груз-пас, останній ряд скло не вирізане, чи можна затоновути цей ряд чорною плівкою? і як взагалі воно буде триматись на кузові?

ні.на жаль плівка на кузові триматись не буде

Скільки коштує тонування BMW 524, та зняття старого тонування?

900 грн все разом

• 2 тижня потому...
Опубліковано

в мого знайомого на наступний день після тонування утворились бульбашки невеликі на склі.що це може бути?

Опубліковано

в мого знайомого на наступний день після тонування утворились бульбашки невеликі на склі.що це може бути?

це може бути просто вода і бульбашки пропадуть на наступний день.вам це мали пояснити там де тонували.або можливо щось треба підправити.

Опубліковано

Рено Кенго, два задніх віконця в розпашонці, яка вартість? Сьогодні працюєте?

Протитуманки бронюєте?

Опубліковано

чи надаєте ви послуги з бронювання лобового скла?

Послуги бронювання в нас є але під замовлення.Є замовлення-замовляю плівку і бронюю. плівка броньована значно дорожча ніж звичайна

Рено Кенго, два задніх віконця в розпашонці, яка вартість? Сьогодні працюєте?

Протитуманки бронюєте?

буде коштувати це 150 грн. Працюю з понеділка бо суботу і неділя вихідний. Вартість бронювання протититуманок від 10 долларів за одну фару (залежить від розміру фар).треба дивитись на місці.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

мій знайомий в вас тонував машину ,їздив за кордон.Казав зупиняли перевіряли стандарт плівки на світло пропускання.все було ок.Хочу теж таку плівку підібрати.Вона в вас зараз є в наявності?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

мій знайомий в вас тонував машину ,їздив за кордон.Казав зупиняли перевіряли стандарт плівки на світло пропускання.все було ок.Хочу теж таку плівку підібрати.Вона в вас зараз є в наявності?

Так. Ця плівка завжди є в наявності

Опубліковано

Прикольно 100 грн за 15-35 хв,

я поважаю делікатну роботу руцями , але не настільки.

Тому рулон плівки три метра на 50см більш менш по якості Америка чарез кума 65 грн + 2-3годинки з перекурами і тачка затонована.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

скільки буде коштувати тонування BMW X5?

bmw - 1000 грн

ще цікавить октавія А5 фл - всі вікна, крім лобового, вартість?

Буде -- 700 грн.

Опубліковано

потрібно затонувати kangoo задню частину,без водійського і пасажирського.яка буде ціна?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...