Перейти до змісту

Обміняю робочі мережеві карти (PCI) на неробочі з доплатою 20 грн.

Andrewchuy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я вам даю робочу б/у, а ви мені неробочу, але не потрощену + 20 грн...

SuiCaedere, така політика, що на всі придбані і замінені комплектуючі повинні бути супровідні документи... Далі здогадуйтесь :0011: .

Опубліковано

я можу обміняти 1 неробочу на робочу у мене СІЛАН не підтримує Віндовс 7 тому обміняюсь залюбки)

Опубліковано

SuiCaedere, можу тоді запропонувати пиво :unsure: .

Solod007, добре, але на Windows 7 їх не тестував...

Дзвоніть, домовимось про зустріч. Крім МТС можна і на Djuice (0967550711) і Life (0638415828). Всі активні.

Опубліковано

amadey777, скиньте фотки на [email protected], бо таких ще й не бачив, але якщо там стандартний PCI, то, думаю, прокатить...

SuiCaedere, дзвоніть, домовимось про зустріч.

Опубліковано

тема актуальна, особливо після бурі, від якої погоріли мережеві плати ,в кого інтерент Київстар. сорі за офтоп....

Опубліковано

маю 10-к пару, робочих, 2 чи 3 штуки. за 20 гривень, якщо постаратися можна купити робочу мережеву, тому такий варіант обміну

Я вам даю робочу б/у, а ви мені неробочу, але не потрощену + 20 грн

...не цікавить. Якщо можливі варіанти - пишіть.

П.С. Є ще згорівший реалтек 100мб

Опубліковано

До речі, 4iter, не пишіть так зразу "...не цікавить", бо я ледь не подумав, що я особисто Вам щось пропонував, а то й навіть приставав до Вас :0001: .

Опубліковано

Маю мережеву 10/100mb Asus NX1001,з коробкою з діском,неробочу.Міняєте теж на 100мб?

Asus_NX1001.jpg

ще э мережева 10/100 Realtek RTL8139C не робоча.

PCI_10_100MB_LAN_CARD_chipset_RTL8139C.jpg

також обміняю

0661325750

Опубліковано

Поки що тему призупинено, бо якщо відгукнуться всі, хто зголосився, то якраз підуть всі мережеві. Дякую всім дописувачам.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...