hap13 Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 13:48 #1 Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 13:48 ЗА ЩО ЗАБАНИЛИ МЕНЕ!!! Я ЗА ВЕСЬ ЧАС ГРИ В КОНТРУ НІРАЗУ НІКОЛИ НІЯКИХ НЕВВОДИВ ЧІТІВ... І ДЛЯ МЕНЕ ОБРАЗЛИВО, КОЛИ НЕБУДЬ-ЯКИЙ ГРАВЕЦЬ, А САМЕ АДМІНІСТРАТОР БАНИТЬ.(І ЦЕ ПІСЛЯ ТОГО ЯК Я 6 (ШІСТЬОХ) ГРАВЦІВ ВБИВ , І ВИГРАВ НЕ ТІЛЬКИ Я А ВСЯ КОМАНДА).
hap13 Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 14:00 Автор #2 Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 14:00 ПРИЧИНА-CHITERS...Просто атас...Мені що завжди програвати, тоді Ви небудете ВИДУМУВАТИ причини для бану і банити...
Sp_RoNdo Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 15:08 #3 Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 15:08 ПРИЧИНА-CHITERS...Просто атас...Мені що завжди програвати, тоді Ви небудете ВИДУМУВАТИ причини для бану і банити...Пропоную не кричати тут !!! Я вірю що ти буз чітів лабав ))) Кароч раджу слідуюче: поговори з адміном який банив і скажи нехай докаже демкою, або своїми обгрунтованими словами - ну демкою покраще))) 2. Ну я зрозумів, що банив Сх - нескажу, що він новенький в цьому ділі, тому другий варіант можу і не писати(бо ти сам із ним маєш розібратися))) але якщо щось невийде, то тоді потрібно зайти на форум біоса і там требувати демку твоїх чітів- ОТ І ВСЕ ))) Без підтвердження твій бан - пух )))) Ще я думаю, що бан тимчасовий)) (адже можливо незаслужений))
hap13 Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 15:26 Автор #4 Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 15:26 Ще я думаю, що бан тимчасовий)) (адже можливо незаслужений))забанили на 180 минут писало, а вже більше пройшло і непускає...Дякую за підтримку, я доречі неміняю логіни часто. Коли є чітери в контрі граю Tatyankou, щоб непортити рейтинг BRAGKA.А що мені дасть демка, якої точно в нього немає, і вибачень недочекаюсь, тому що прочитавши його попередні відповіді, то завжди правий він, щей нагрубить може.А написав для того, щоб народ інший, який в той час тоді також грав (приблизно біля 15.00 - карта NUKE) недумав, що я чітер.Біля мене товариш - свідок сидить, разом лабаємо, і ніколи чіти невводили...
Sp_RoNdo Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 15:35 #5 Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 15:35 А що мені дасть демка, якої точно в нього немає, і вибачень недочекаюсь, тому що прочитавши його попередні відповіді, то завжди правий він, щей нагрубить може. Вашето якщо адмін совісний, но вибачитися всетаки має ))) !!! Я це точно знаю, бо приходилось цим займатися))) Тому вибачення тобі публічно має прозвучати !!!
boddy Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 16:58 #6 Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 16:58 Взнавати за бан тут - http://forum.vbios.com/postlist.php/Cat/0/Board/banlistВкажи нік, IP, сервер та по можливості час.Але спочатку рекомендую збавити тон. Розібратись в мотивації адміна можна і без криків, а пробувати хамити - не треба, не видрючуйтесь без причин - адмін НЕ винен що у вас одна адреса.Зайди і аргументовано розкажи що адміну здалося. Чого ти повинен ходити? Бо в даному випадку твоє слово проти слова адміна важить маловато.Додам, що демку адмін писати не зобов"язаний.
Sp_RoNdo Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 17:20 #7 Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 17:20 не видрючуйтесь Вот пысля цього хоч обыжайся, хочеш ні !!! Але так як ти дав відповідь - зовсім не пристойно для адміна !!! Це стидно так відмазати користувача ресурсу !!! По-друге: незнаю з чого ти взяв, що адмін не має показати репку гри з чітом ??? Ну я тут буду згідний тільки в тому випадку, якщо адмінів в той час було неменше 3 і всі згідні з рішенням !))) А взагалі, що за пояснення ??? Дам...
Jimi Hendrix Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 17:50 #8 Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 17:50 Цілком згідний з Рондо! Взагаді то BRAGKу не знаю особисто , але з ним грав! Не вважаю його чітером!
ART Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 18:00 #9 Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 18:00 В мене колись таке саме було: вибігаю за ворот і валю 3 СТ і побачив що один за ящіком сиидить завалив його начався новий етап, тут бац "Забанений прична "Чітер". І тут нічого не добєшся, тому що вони ж звісно завжди праві. P.S Просто інколи таке буває що хтось може завалити 3, 4, 5,6,7...... за один раз(а тут бац бан). А буває 5 раундів бігаєш і нікого завалити неможеш, тут вже як є натхнення. Ви б краще злосних чітерів ловили що з ДЕЗЕРТОМ кладуть 3 людей з АВТОМАТАМИ!!!!
Avatar Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 18:31 #10 Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 18:31 Але спочатку рекомендую збавити тон. Розібратись в мотивації адміна можна і без криків, а пробувати хамити - не треба, не видрючуйтесь без причин - адмін НЕ винен що у вас одна адреса. 1) А ти хотів щоб в якому тоні з вами розмовляли у разі несрпаведливого бану? Ти б в такому випадку зайшов на форум і почав би писати щось в наступному дусі: "Вельмишановний пане адміністраторе КС-сервера. Вибачайте, що вас турбую. Пишу я стосовно бану мого ІР з причиною "Чітер". Мій нік _Sb_. Я не чітер і ніколи чітами не користувався на вашому сервері. Можливо ви забанили мене помилково замість когось іншого. Будь-ласка, перегляньте своє рішення та розблокуйте мій ІР." - Hate It! SUXX!!! 2) Мотивація адміна. Ги-ги-ги... можливо хотів попантуватись перед новою дівчиною чи перед друзями та ін.(потрібне підчеркнути ). А взагалі є багато причин забанити не по правилах, хоча б сама банальна - поганий настрій!
boddy Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 18:45 #11 Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 18:45 Це стидно так відмазати користувача ресурсу !!!Очі протри - бо в моїх словах щось не те бачиш.Для всіх - якщо вам дуже не догодив адмін - йдем на www.vbios.com і там пишем. І якщо народ вас підтримає - більше такого адміна не буде. Отакі дії можуть привести до результату.А якщо вам побазікати та й все - ну тоді пишіть тут.Ти б в такому випадку зайшов на форум і почав би писати щось в наступному дусі: "Вельмишановний пане адміністраторе КС-сервераБІЛЬШІСТЬ нормальних людей, які мають щастя похвалитися мізками, САМЕ ТАК І РОБЛЯТЬ, і їхні питання вирішуються максимально швидко. І я саме так писав колись.КРАПКА.
Sp_RoNdo Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 19:58 #12 Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 19:58 Це стидно так відмазати користувача ресурсу !!!Очі протри - бо в моїх словах щось не те бачиш.Для всіх - якщо вам дуже не догодив адмін - йдем на www.vbios.com і там пишем. І якщо народ вас підтримає - більше такого адміна не буде. Отакі дії можуть привести до результату. А якщо вам побазікати та й все - ну тоді пишіть тут. Ти б в такому випадку зайшов на форум і почав би писати щось в наступному дусі: "Вельмишановний пане адміністраторе КС-сервера БІЛЬШІСТЬ нормальних людей, які мають щастя похвалитися мізками, САМЕ ТАК І РОБЛЯТЬ, і їхні питання вирішуються максимально швидко. І я саме так писав колись.КРАПКА. Вот прочитав це, тай знову подумав ::: Хто прав ? - Ну як завжди ))) ... Кароч це ІМБА
neostar Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 20:40 #13 Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 20:40 ПРОЧИТАЙТЕ ПРАВИЛА БІОСА.гавкайте до друзів та близьких - можете навіть батьків покусати...але нєх тут гнати - адмін як і батько - бо він старший - не повинен вибачатисьа ви як вівці тут розбєкались...клуб забанили - б о були чітери - я найшов аську адмінів і вічливо попросив допомогти - ....і мені не відмовили...короч поважайте старших - і будьте зваженими на словах - все ж повертається...і скажу що як СБ так і СХ дуже поважають на біосі.як думаю і на лм - мудрі люди...
Avatar Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 22:52 #14 Опубліковано 13 Квітня, 2007 в 22:52 і скажу що як СБ так і СХ дуже поважають на біосі. Можливо, просто вони там некого не банять! По-моєму в 1-му і 2-му звернення до адмінів нормальне! Чи не так?
boddy Опубліковано 14 Квітня, 2007 в 08:45 #15 Опубліковано 14 Квітня, 2007 в 08:45 По-моєму в 1-му і 2-му звернення до адмінів нормальне! Чи не так?Останній раз кажу - хочете результату? Пишіть на http://WWW.VBIOS.COM , розділ "БАННЫЙ ЛИСТ".Не хочете результату - пишіть як знаєте і де бачите, хоч на заборі.
hap13 Опубліковано 14 Квітня, 2007 в 09:13 Автор #16 Опубліковано 14 Квітня, 2007 в 09:13 По-моєму в 1-му і 2-му звернення до адмінів нормальне! Чи не так? Останній раз кажу - хочете результату? Пишіть на http://WWW.VBIOS.COM , розділ "БАННЫЙ ЛИСТ".Не хочете результату - пишіть як знаєте і де бачите, хоч на заборі. Я немалий хлопчик, щоб комусь щось доказувати, тому писати в біосі небуду (вже грати можу - бан пройшов ). Прошу вибачення тільки за те, що не там створив тему, тому що незнав, що в таких випадках треба писати в біосі. А Ви прамо як старший брат _SX_а... Головне я на 99% впевнений, що такого більше нестанеться, якщо звісно _SX_ ще раз непомилиться. Всі люди вправі помилятися... _SX_ привіт...
Адміністратори t0rik Опубліковано 14 Квітня, 2007 в 13:56 Адміністратори #17 Опубліковано 14 Квітня, 2007 в 13:56 Поживем - увидим
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.