vampirich Опубліковано 7 Липня, 2011 в 12:06 #1 Опубліковано 7 Липня, 2011 в 12:06 Задача: є певна папка на компі, в якій знаходиться один чи декілька файлів, з випадковими назвами Потрібно командами вміст відправити на певний email Пробував програмку sendmail - вона не вміє працювати по масці. Чув про sendfile - але в неті не можу знайти живих лінків. На крайній випадок підкажіть як в консолі можна витягнути ім"я файла, щоб параметром можна було його передати sendmail-у як варіант думаю пакувати цілу папку командами архіватора в архів з певною назвою, а тоді sendmail-ом відправляти але може є простіші чи зручніші способи хтось стикався? є якісь ідеї? дякую
Zevs_Isver Опубліковано 7 Липня, 2011 в 12:09 #2 Опубліковано 7 Липня, 2011 в 12:09 а попробуй этоhttp://www.blat.net/
Джек-Стрибунець Опубліковано 13 Липня, 2011 в 21:30 #3 Опубліковано 13 Липня, 2011 в 21:30 chcp 1251 echo on "C:\Program Files\WinRAR\rar.exe" a -iemlадреса@mail.com "назва файлу" папка(файли) яку треба архівувати А якщо хочеш, скінь в приват з точними посиланнями на файли - я тобі напишу!
Andrew_Best Опубліковано 14 Липня, 2011 в 03:40 #4 Опубліковано 14 Липня, 2011 в 03:40 Хай не на емейл а безпосередньо отримувачу відправляти файли можна з допомогою dropbox
vampirich Опубліковано 15 Липня, 2011 в 18:59 Автор #5 Опубліковано 15 Липня, 2011 в 18:59 chcp 1251echo on"C:\Program Files\WinRAR\rar.exe" a -iemlадреса@mail.com "назва файлу" папка(файли) яку треба архівуватину в командах вінрар я більш меньш орієнтуюся. От тільки цікаво - він має свій смтп клієнт, чи використовує "дефаултний", тобто на машині має бути налаштований аутлук, бат чи ще щось там?*поки що однію командою пакую раром, іншою відправляю архів адресату через утилітку sendmail якій треба вказати смтп сервер, адресу отримувача, і файл, який відправлятиметься
Джек-Стрибунець Опубліковано 17 Липня, 2011 в 11:26 #6 Опубліковано 17 Липня, 2011 в 11:26 chcp 1251 echo on "C:\Program Files\WinRAR\rar.exe" a -iemlадреса@mail.com "назва файлу" папка(файли) яку треба архівувати ну в командах вінрар я більш меньш орієнтуюся. От тільки цікаво - він має свій смтп клієнт, чи використовує "дефаултний", тобто на машині має бути налаштований аутлук, бат чи ще щось там? *поки що однію командою пакую раром, іншою відправляю архів адресату через утилітку sendmail якій треба вказати смтп сервер, адресу отримувача, і файл, який відправлятиметься ДА! Має бути налаштований поштовий клієнт! В мене "Кажан" налаштовано - все працює нормально!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.