Перейти до змісту

продам фонарь UltraFire WF-501B R5 +

aqvarell

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

просьба писать в ICQ : 355-052-057

продам :

- фонарь UltraFire WF-501B CREE XPG R5 16-Mode 320-Lumen LED Flashlight (1*18650) - 180 грн.

покупался 2 месяца назад на параллельном форуме у motor'a - кто знает, тому обьяснять не надо, кто не знает - может почитать его тему, там есть о фонаре и продавце, а также в теме есть мои посты о покупке фонаря

использовался 3-4 ночи на рыбалке и несколько раз по мелочам

причина продажи - купил себе TrustFire TR-801 - мне он больше подходит, как универсальный на все случаи жизни

состояние фонаря идеал, а также, фонарь полностью был приготовлен для себя для пользования, и все детали доведены по максимуму до ума :

смазаны все резьбовые соединения и сальники, кнопка и ремешок заменены на более качественные - тоесть фонарь в лучшем качестве и комплектации чем был новым при покупке

с фонарем вместе в комплекте идет:

- рассеиватель для кемпингового света Fenix - отличнейший прибамбас - превращает фонарь в кемпинговый светильник (своими ручками доделал девайс, чтоб подходил к фонарю UltraFire WF-501 - подходит идеально) - 80 грн.

- 2 шт. аккумулятора TrustFire 2500mAh protect - 80 грн.

- 2 шт. быстросъёмное крепления для фонарика на руль - 40 грн.

- коробочка для аккумуляторов - 10 грн.

все в идеальном состоянии, куплено вместе с фонарем

цена комплекта 380 грн.

на фонарь и аккумуляторы гарантия/испытательный период и манибек в течении 14 дней

фото :

33533.jpg

33532.jpg

33535.jpg

Опубліковано

Я звичайно перепрошую, але

Ось тут http://tourist.kharkov.ua/phpbb/viewtopic.php?f=83&t=29300&start=0 НОВИЙ ліхтарик в КОМПЛЕКТІ вартує дешевше.

Звідки така ціна на твій?

І доречі.. чим буде заряджати твій ліхтарик юзер, який його купить?

Опубліковано

І в догонку

"Приехали рассеиватели на фонари WF-501B, 502В, 504В, SolarForce L2, RQ07 и т.п. с диаметром головы 30-32мм. Одевается на корону.

Размеры: внутренний диаметр 31,5мм, наружный 37,5мм, длина 66мм.

Цена 50грн без комплекта, 45грн в комплекте с фонарём."

Опубліковано

вітаю!

по Вашому посиланню ціна на ліхтар зі стандартним заводським драйвером на 5 режимів - а в моєму він замінений на більш якісний та зручний 16режимний в трьох групах(є група з 3 режимами без мигалок), а також ліхтар доведений продавцем motor до надійного стану в користанні - перечитайте будьласка уважно ось цю тему - http://tourist.kharkov.ua/phpbb/viewtopic.php?f=83&t=29003 - а також про саме цей ліхтар в продавця (по фото ліхтаря можна клікнути - відкриється магазин і там інфо про ліхтар)

також, на 33-34 сторінках теми є мої пости про купівлю ліхтаря в продавця, мої відгуки..

мені здається всі питання самі собою повинні зникнути.. з повагою

по Вашому посиланню також вказано про можливість заміни продавцем драйвера на 16режимний - і я думаю це буде не безкоштовно :)

перепитайте в Вашого продавця? яка буде його ціна на ліхтар після заміни драйвера, та переборки/проклеєння термоклеєм/покращення теплопровідності, як зроблено в моєму ліхтарі продавцем motor

відносно розсіювача - наберіть будьласка елементарно в гуглі назву мого фільтру-розсіювача для кемпінгу Fenix, та подивіться ціни + розсіювач власноруч підігнано для саме цього ліхтаря - думаю також все буде зрозуміло..

розсіювач я купував в інетмагазині, та продаю не дорожче ніж купував, а які саме там приїхали розсіювачі по Вашому посиланню, я нажаль не знаю - їх існує багато різних різновидів - та кожен вибирає зручний йому

п.с. мої ціни адекватні товару та його стану

Опубліковано

І доречі.. чим буде заряджати твій ліхтарик юзер, який його купить?

заряджати акумулятори можна зарядним пристроєм для акумуляторів - кожен сам для себе вирішує яким саме

купити зарядне можна також в дуже багатьох місцях - на форумах, інетмагазинах і т.д. и т.п.

а я, нажаль, не є оптовиком - тому продаю лишень те, що сам не буду користати, вибачте :)

Опубліковано

Звідки така ціна на твій?

ціна вираховується додаванням цін всіх компонентів в комплекті

зацікавленому покупцеві всього комлекту разом можлива взаємовигідна знижка по ціні :)

Опубліковано

- рассеиватель для кемпингового света Fenix - 60 грн.

- общая цена за все вместе - 370 грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...