Перейти до змісту

Продаю 16GB Touch Screen Mp3 Mp4 Video Player FM Camera

Ooops

Рекомендовані повідомлення

post-10088-0-16460100-1306158901_thumb.j

Продаю 16GB Touch Screen Mp3 Mp4 Video Player FM Camera плеер + зарядне + фшлека на 4 гіга.

Реальна пам'ять плеєра не 16 як пише а 2 гіга. Стан на + 4 (на + 5 тільки новий). Батарея тримає на 3 фільми, або до 5-7 годин слухання музики (дивлячись як голосно слухати)

Description:

• 2.0" screen TFT 260K color display

• Act as USB Flash Drive (Can store any data files)

• Inter-changeable animated startup screens

• Built-in picture viewer and upport JPG & GIF format

• Support MP1, MP2, MP3, WMA, WAV, WAV, ASF and ACT , OGG audio format

• Support WMV, MPG, MPEG I , MEG II, and AVI Convert To AMV

• Support ID3 lyrics display with song title

• Built-in FM Radio (Tuner 87MHz - 108MHz) , can store the selected radio frequency into memory

•7 Different Equalizer Modes: Normal/Jazz/Pop/Classic/Rock/ Soft./Jazz/DBB

• 5 Playing Modes: Repeat one/ Repeat all/ Repeat Folder/ Play random/ Play normal

• Built-in Rechargeable Li-ion battery via charger or USB cable to PC

• Multi-language Supported: English, Simple/Traditional Chinese, Japanese, Korean, French, German, Italian ,Dutch, Portuguese, Spanish, Russian,Arabic, Thai, Trukish, Hebrew, Slovenian

• Plug and Play directly

• Screen automatic turn-off function

• High Quality Voice Digital Recording with built-in microphone

• E-book function support

• Phone book function support

• 16GB New Mirror Mp4

• Memory Capacity:16GB

•Size: 71x43x12(mm)

• Weight: 36.8g

• PC connection: High-speed USB2.0

• Max. output of headphone: (L) 10mW+ ® 10mW (32Ohm)

• Audio Connector: 3.5mm stereo headphone jack

• MP3 bit rate: 8K bps -320K bps

• WMA, WMV, ASF bit rate: 5K bps -384K bps

• Frequency response: 20Hz to 20KHz

• Signal to noise Ratio: 85 dB

• Distortion: < 0.05%

• Recording Sample rate: 8KHz

• Recording format: WAV (32K bps), ACT (8K bps)

• Working temperature: -5 to 40 C

Package Included:

16GB OGG MP4 PLAYER x1

USB connection cable x1

High Quality Earphone Headset x

Ціна 350 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заинтересовало, контакты в личку плс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Увага! Корпус НЕ МЕТАЛЕВИЙ!!

Не продно, так як покупець думав що в ньому металевий корпус! Продається далі....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Увага! 16 Гб тут немає!!!

Продавайте далі..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

snikey ти сліпий ...

Реальна пам'ять плеєра не 16 як пише а 2 гіга. Стан на + 4 (на + 5 тільки новий). Батарея тримає на 3 фільми, або до 5-7 годин слухання музики (дивлячись як голосно слухати)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Продаю 16GB Touch Screen Mp3 Mp4 Video Player FM Camera"- тема

"Продаю 16GB Touch Screen Mp3 Mp4 Video Player FM Camera плеер + зарядне + фшлека на 4 гіга."- перше речення

"16GB New Mirror Mp4"- середина опису

Package Included: "16GB OGG MP4 PLAYER x1"- останні речення

Я сліпий, чи ти зробив малоінформативний топік? Напиши, граматєй, в темі 2Гб плеєр і продавай собі на здоров'я. Бо тут, крім того, щоб написати 16Гб(!) по всьому топіку, більше немає чим похвалитись? Був такий апарат. Відгуки. Звук- лайно, корпус дешева пластмаса, батарея- здихає через місяць(попробуйте пошукайте нову), виробник- ноунейм, тачскрін страшенно тормозить, ціна завишена(як за фейк на 2 Гб, а не за 16 Гб), фільми нормально не читаються, без відновлення нормального стану пам'яті будуть втрачатись файли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"16GB New Mirror Mp4"- середина опису

Package Included: "16GB OGG MP4 PLAYER x1"- останні речення

це просте копіювання тексту з існтрукції , а 16GB Touch Screen Mp3 Mp4 Video Player FM Camera це назва плеєра! Такщо шановний хватить срати в темі яка тобі не цікава! Нарахунок батареї я писав скільки тримає у мене, і є манібек 3 дня аби провірити мої слова!

Адміни забаньте snikey та потріть його безглузді пости!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це просте копіювання тексту з існтрукції

16GB Touch Screen Mp3 Mp4 Video Player FM Camera це назва плеєра

В плеєрі є інструкція? Де вона там взялась? :unsure:

яка назва? це ноунейм, ноубренд :angry2:

прикинь, продавав би хтось Sciphone(підробка-найо*** Яфона), напевно виглядало би так "Iphone 512GB Touch Screen Mp3 Mp4 Video Player FM Camera Games".

Понабирають, такі як ти, китайський фуфел, а потім продають б.в. в 2 рази дорожче, ніж нові. Совість є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нетреба слухати всяких бариг, 300-350 норм ціна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продано! Закривайте тему!

Хто сліпий що я написав що там не 16 Гіг а 2 Гіга, тут як кажуть горбатого могила виправить!

Реальна пам'ять плеєра не 16 як пише а 2 гіга. Стан на + 4 (на + 5 тільки новий)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SNIKEY правду каже! це найобка китайська , а сам автор і є барига бо шукає лохів хоче втулити 2гб по ціні за 16 , і 16 гб там видно але залити інфу можна тільки на 2гб а якшо вже далі лити то глюки конкретні, тут такі нові китайці по 150грн продавали , Sci-phone і той вже на 50грн дорогше цього плеєра , а тел то вже набагато краще за плеєр! Кароче ціна на плеєр дуже висока а автор теми і сам являється баригою !

Ти б свої бурхливі висказування притримав, автору видніше за якою ціною продавати, купляти, чи ні- це діло покупців, ти ж в магазині не плюєшся, якщо щось тобі не підходить, бо швиденько полетівби зі сходів!!!

"найобка"- нецензурні висловлювання повинні каратись Баном, а то від таких, як ти в лапках вихованих гавнюків вже тошнить починає!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка тобі різниця звідки людина, яке це має відношення до продажу?! відстань не велика, щоб приїхати з Рівного, якщо буде покупець! тим більше бордівчан ніхто не дискримінує, за те, що вони продають на торзі (рівненський форум) Принаймі там таких гавнюків не має, всім місця вистачає!

Я з Волинської області, 40км від Луцька, навчаюсь в Рівному, тому мені що до Рівного 50км, що до Луцька однаково. Особисто я за правдивість опису товару і за чесність і порядність продавця, а місце проживання ролі не грає!

Сам ти хто, якщо новий телефон Нокія продаєш, це якраз таки називається барига?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Барига - колись було матюком, обзивали рекетири людей, з яких і доїли бабкі :)

Зараз "Баригі" - це львіна доля нашого міста, і звучить це не образливо, а нвіть гордо :) тому що барижнічати проюуть як не всі, так багато хто :)

А на рахунок товару, то чому б не сказати точно що і як, щоб потім покупцю не було обідно, віддав кучу бабла, а воно не таке як треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що було вказано не точнО! Я написав що память не 16 а 2 , що в придачу флешка йде, що корпус не металевий! На дебільні питання нашо називати тему "16GB Touch Screen Mp3 Mp4 Video Player FM Camera" я відпідав що це є назва плеєра!

Якщо не вміє користуватися гуглом ось

Закрийте тему а snikey в бан киньте, яка різниця його за скільки я продавав, це моє діло! А опис треба спочатку почитати а потім казати що чогось не вказав!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...