Перейти до змісту

Хто пробував нетбук на Android 2.2

edel

Рекомендовані повідомлення

Зустрів на одному з китайських магазинів нетбук на операційній систему Android 2.2

Цікавить чи хтось пробував таке чудо...і як воно себе веде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

toshiba_ac100_117_pdn01e_00k00uru_2356290.jpg

http://itc.ua/video/videoobzor_toshiba_ac100_50055 (Anrdroid 2.1)

взято з http://hotline.ua/tx/toshiba_ac100-117/#video

Хм... за 200 баксів більш-меньш, цікаво стане вінда на нього? хочаб Windows XP Embedded або лінь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И всё же любопытно. Не могу нарадоваться на Винду 7, но чем то же людей и Андроид привлекает?...

Чем же?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

або як на семені СХ75 сімбіан 9,4 :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а андроїд на нетбуці - це шось типу віндоуз 7 на стіральній машинці :D

Вы знаете, не удивлюсь, если такие стиральные машины скоро появятся... :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а андроїд на нетбуці - це шось типу віндоуз 7 на стіральній машинці :D

Вы знаете, не удивлюсь, если такие стиральные машины скоро появятся... :P

Помиляєшся. :)

Стіралкі, холодильники, ДВД-плеєри і інша порбутова техніка давно на Лінуксі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1305542080' post='1052371406']

і ніякого андроїда

Android є на нетбуках від Acer

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стіралкі, холодильники, ДВД-плеєри і інша порбутова техніка давно на Лінуксі.

З виходом Windows8 його звідти приберуть. Так що, поки в тебе не буде крака до віндовс і антивіруса, то в тебе і холодильник з пральною машиною не запуститься

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1305558023' post='1052371647']

ух ти - шо сурйозно? і як? продажі бють рекорди? – мамою клянуся, найперша лінка з гугля.

Загрузка Android (версия 1.0) длится не более 20 секунд

Дуже актуальна стаття за 2009 рік

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вернемося до баранів так званих нетбуків, про які зазначав ТС.

Схильний вважати - що це є одна з варіацій 1002 клонів на популярний Ipad, з не менш відомою ОС Андроід на борту +тачскрін+ прикручена хард клава.

Мало того, практично будь-який популярний нині планшет з піднебесної можна спокійно перетворити в нетбук власноруч.

Благо продаються спеціально заточені компактні як провідні так і радіо-клави, а також відповідні папки\чохли, щоб зібрати цю петрушку до купи без застосування скотча\суперклея\матюків

0_39c44_b71bb77c_XL.jpg

Вирішальну роль в таких апаратах грає 2 хардварних фактори: швидкість CPU, кількість ОЗУ.

Категорично не раджу гаджетів на Via WM8505 ARM9 і 300МГц чесної частоти, тормози рідкої масті, годяться в основному для читання, в силу зрозумілих причин.

Прогрес, особливо китайський на місці не стоїть, і досить скоро вузькоокі освоїли виробництво куди шустріших машинок.

На ринку з"явились (та й досі є) апарати на RockChip 2808 (ARM926EJC+DSP) 600mhz, котрим по зубам 720р відео, і являються досить не поганими мультимедіа пристроями.

Також досить швидкі - Cortex А7, A8, що використовуються в 10" планшетах третього покоління, наприклад ZeniThink ZT-180.

Одним з найкращих в своїй ніші доступних китайських побрякушок на сьогодні є Fly Touch з Infotm iMAPX210, 1 ГГц ARM11. Вигідно відрізняється серед братів по крові наявністю окрім традиційних USB, WI-FI - GSP модуля, роз"ємів HDMI та RJ-45.

Звичайно і ОЗУ, ПЗУ пам"ять виробники також нарощують, відносно комфортно можна користуватись маючи на борту 256-512MB DDR RAM та 2-4GB ROM пам"яті.

Ентузіасти нерідко прикручують 3G модеми, інет - anywhere :smile3:

Вузьким місцем залишається по сьогоднішні день - слабкі батареї\неоптимізоване енергоспоживання (в кращих продуктах 4-5 год макс.) та нестабільна якість зборки.

Проте для багатьох є жирний плюс - ціна, а також різноманіття моделей :)

Вцілому апарати годяться для серфінга, мультимедіа, не дуже заморочених ігор.

Чисто моє ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Малого того

чійого малого?

якшо по темі, то хотів купити собі нетбуку на андріку, але андромаркет не підтримується у них. А в мене мєчта ідіота - пограти в нфс шіфт на нетбуці (легально, без викрутас і костилів). Тобто купити нетбуку з офіційним доступом до андроід-маркету і фул-сапортом всіх його примочок і ігрушок :) Коли моя мрія втілиться? Гроші вже зібрані давно

а самсунг таб хай іде лісом. І костилі у вигляді вищеописаної пристібної клави із розряда "льохкім двіженієм рукі брюкі прєвращаютсо в.." нафіг нада мені

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще б андроїдні девелопери зробили б андроїд свій ігровою платформою для простих ноутів з влаштованою графіко. (intel 4500M, 4500MHD), яка зараз стоїть у всіх бюджетних моделях практично. Той же PowerVR540 шо стоїть у Samsung Galaxy S/Tabі ARM Cortex легко переплбовуються*** самим бюджетним ноутом сьогодення, тому проблеми з ігрушками андроіда на ноутах не виникне. Лишень потрібно замутить андроїд як 2-гу ОС в ноуті, яка запускатиметься як "медіацентр", ігрова платформа чи шось типу.

***порівняйте: post-8346-0-49802000-1305575077_thumb.jp і post-8346-0-67348400-1305575363_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але андромаркет не підтримується у них

Та ну, все підтримується на ура.

Тим більше, якщо ти хоч гамати шось путнє - треба ставити крякнуті ігри від геймлофт, убісофт, еа - і не паритися всякими фул сапортами.

+ ніщо не заважає поставити *.apk без маркета :)

Цікаві розмишлізми про порівняння ARM vs low end x86, портуй на ІВМ, ніщо не заважає :smile3:.

Так той же Galaxy Tab & Co в кишеню влазить і жере\виділяє тепла куди менше ніж *.all based on Intel 4500M, нє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Deemon, може ситуацію прояснить той факт шо у мене вдома ліцензійна Він 7.

і ігри всі теж, ліцензійні.

і не тому шо я такий багатий чи такий ідіот. Просто в мене логіка проста - не можеш купити, але заробляєш шось там - заробляй більше, або накопи і купи. То лише моя думка, звісно.

Ні я не копіраст, якшо вдруг хтось подумав. Є різниця. Якшо когось подібна мачня цікавитиме, то можу й пояснтит ;)

Цікаві розмишлізми про порівняння ARM vs low end x86, портуй на ІВМ, ніщо не заважає :smile3:.

я юзер, не прогер

Так той же Galaxy Tab & Co в кишеню влазить і жере\виділяє тепла куди менше ніж *.all based on Intel 4500M, нє?

так, але це трохи не по темі. Мені наприклад цікавий андроїд як ігрова платформа, а не портативність девайсів з ним

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вважаю - в Android team працють зовсім не боти, девелопери знають як розвивати ОС і на яке орієнтувати залізо.

Не виключаю, що з часом мрії здійсняться Андроід освоїться як уютненька ОСь на кожному другому ПК, холодильнику, кавоварці і тд. Але треба виходити з реалій сьогодення.

Резюмую, так є непогані, правда дещо дорогі планшети від іменитих виробників, як Samsung, HTC, котрі забезпечують весь спектр розважальних функцій + інтернет, крім цього маючи досить файне юзабіліті, та непогану автономність роботи при зручних розмірах та вазі. Альтернативою їм є велика гамма noname апаратів, які досить доступні і мають при цьому прийнятний функціонал.

Нажаль у нас мало чесних, совісних людей, котрі можуть собі дозволити ліцензійні ОС з пакетом програм, купівлю софта через Маркет і тд.

Маємо те що маємо :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1305571303' post='1052371839']

да на за 2011 - не та сама фігня?

Так там же і написали, що в них інстальована "урізана версія" Android. В даному випадку всі питання до Acer. У них, напевно, така політика не ставити повністю робочу версію Android, щоб використовували тільки Windows

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Резюмую, так є непогані, правда дещо дорогі планшети від іменитих виробників, як Samsung, HTC, котрі забезпечують весь спектр розважальних функцій + інтернет, крім цього маючи досить файне юзабіліті, та непогану автономність роботи при зручних розмірах та вазі. Альтернативою їм є велика гамма noname апаратів, які досить доступні і мають при цьому прийнятний функціонал.

Ціна там адекватна. Той же Galaxy Tab може протягнути до двох днів без підзарядки. Така автономність безкоштовною не буває

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...