Перейти до змісту

Продаю HDD 1Tb

Рекомендовані повідомлення

В наявності є 1 жорсткий диск ємкістю 1 терабайт Western Digital WD10EARS 1TB (1000GB) SATAII 3.5" 5400-7200rpm 64Mb Cache Caviar Green

Гарантія 36 місяців починаючи з серпня 2010 року, тобто ще 2 роки і 3 місяці. Гарантія від фірми Медіа.

ціна: 490 грн.

тел. 095 55 26 150

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 350грн візьму

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 350грн візьму

:) так, звичайно, але не в мене

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нова ціна 485 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нова ціна 485 грн.

Все таки це ціна нового :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добав сумму доставки, ну скільки разів повторювати... Крім того гарантія тут на місці, хай вже і усічена... а той якщо накриється, куди бігтимеш? Не хочеш брати - велком мимо, хочеш - давай зідзвонимосЬ. я скину ціну в рамках розумного, але не до 350 грн, як дехто пропонує.

А для тих хто готовий ризикнути - велком на той сайт, що ти пропонуєш... може все буде гут, а може і ні :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціну знижено. Нова ціна 480 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціну знижено. Нова ціна 475 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

такий самий новенький вінчак з повною гарантією нині вартує 500 грн, тому знижка навіть у 25 грн - маловата ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+50 доставка=554.не в інтернет-магазинах такий коштує 547-555грн,те саме що на розетці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цены розничные на винты в Луцке примерно следующие:

HDD 1Tb Samsung 32mb SATA2 HD103SJ......................520грн. 36мес.

HDD 1Tb Seagate 7200.12 SATA II 32Mb ST31000528AS........528грн. 36мес.

HDD 1Tb Seagate 7200.12 SATA III 6Gbit/s 32Mb............528грн. 36мес.

HDD 1TB WD Caviar SATA2 64MB WD10EARS GREEN.............520грн. 36мес.

Вывод - стоит ли рисковать и покупать с гарантией урезанной и тем более на другого покупателя экономя при этом 45грн. ???

если "да, рисковать"-то как минимум по цене примерно на 20% ниже

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну да, ну да.... Велком до Пана Федорчука. Там за 350 грн. цілком справно продаються вінти на 250 Гб :) А якщо пан elutsk готовий справді взяти вінт, маякніть мені будь ласка, я передзвоню і ми я думаю домовимось про ціну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну да, ну да.... Велком до Пана Федорчука. Там за 350 грн. цілком справно продаються вінти на 250 Гб :) А якщо пан elutsk готовий справді взяти вінт, маякніть мені будь ласка, я передзвоню і ми я думаю домовимось про ціну.

от не треба порівнювати ціни на sata i ide. Тим паче більш ніж піврічної давності.

Свіжий пост

Вінт ide Samsung SP2514N 250gb/7200/8m ==300 грн.

Не зрозуміло, що ти хочеш довести. Продаєш - продавай сам, немає чого на інших пальцем тикати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от не треба порівнювати ціни на sata i ide. Тим паче більш ніж піврічної давності.

Свіжий пост

Вінт ide Samsung SP2514N 250gb/7200/8m ==300 грн.

Не зрозуміло, що ти хочеш довести. Продаєш - продавай сам, немає чого на інших пальцем тикати.

1. пальцем ніхто не тикає.Мені дали порівняння ціни постом вище? Я теж дав.

2. Ніхто нікому нічого не доказує. Варто слідкувати за чистотою своїх постів перш ніж ображатись на пости інших.

3. Я ні на йоту не збираюсь доказувати що в когось ціна набагато вище реальної. Є просте порівняння. Мене можна було б звинуватити в саботажі чужих продаж якби я порівняв абсолютно однакові моделі при абсолютно різних цінах. Тут навіть стандарти (сата-іде) різні. А мені пропонують вінт продати по ціні старого і в 4 рази меншого за об'ємом. Різницю відчуваєш?

4. Мені, я думаю, варто вірити, що правила етикету ТУТ рівні для всіх? Чи всі рівні а Федорчук рівніший? Тоді і образ не буде.

5. Якщо почати тут якусь нікому незрозумілу війну, то мало хто з цього виграє, я так собі думаю... То ж не варто і починати, а також неварто звинувачувати один одного в неадекватності цін, а то надто далеко зайдемо...

Прошу пробачення за оф-топ.

вінт в резерві

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вінт на moneyback 3 дні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Продано, тему можна закривати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...