Forever Autumn Опубліковано 20 Квітня, 2011 в 06:49 #1 Опубліковано 20 Квітня, 2011 в 06:49 Мистецька платформа "Квартира FM" верещить: Увага панове молоді-талановиті художники, дизайнери, скульптори, фотографи, поети та музики! Запрошуємо вас (так-так!Саме ВАС!) до участі у новій мистецькій акції Аrt-now session. Що це: Виставка-конкурс робіт на тему "Ми бачили майбутнє".А також друга частина дійства мистецьке відтворення - представлення побаченого (експозицій) поетами та музикантами . Жанри: Живопис Графіка Фотографія Дизайн Інсталяція Декоративно-прикладне мистецтво Перша відбіркова виставка відбудеться 22 травня 2011 року. Назва виставки: Життя Просто Неба Просимо подавати ваші заявки ВЖЕ! Адреса: [email protected] В заявці просимо вказувати: 1. П.І.Б. 2. Опис робіт: а) розмір б) стиль виконання в) матеріали виконання 3. Короткий словесний опис роботи. Що Вас спонукало створити дану роботу? Що Ви намагаєтесь донести глядачеві? Прийом заявок закінчується 17/05/2011 року Тематика робіт має відповідати креду головної виставки: Ми бачили майбутнє! Я - живу. Я хочу жити далі. Я чую, я бачу, я відчуваю. Я зберігаю: безкінечні простори моєї країни, чисті вулиці мого міста, затишок моєї улюбленої кав'ярні, стукіт серця моїх коханих… І я вірю в те, що можна виправити помилки попередників, зберегти надбання пращурів, вдосконалити здобутки цивілізації. Я - ланка безкінечності.
Zerotul Опубліковано 20 Квітня, 2011 в 08:22 #3 Опубліковано 20 Квітня, 2011 в 08:22 Увага панове молоді-талановиті художники, дизайнери, скульптори, фотографи, поети та музики! а потом Жанри:Живопис Графіка Фотографія Дизайн Інсталяція Декоративно-прикладне мистецтво Поеты в пролете?
Forever Autumn Опубліковано 20 Квітня, 2011 в 08:26 Автор #4 Опубліковано 20 Квітня, 2011 в 08:26 Увага панове молоді-талановиті художники, дизайнери, скульптори, фотографи, поети та музики! а потом Жанри:Живопис Графіка Фотографія Дизайн Інсталяція Декоративно-прикладне мистецтво Поеты в пролете? В прольоті твоє вміння читати та аналізувати: Що це:Виставка-конкурс робіт на тему "Ми бачили майбутнє" (У ЖАНРАХ) КРАПКА Представлення побаченого поетами та музикантами. Що означає, що це два етапи. 1. Виставка-конкурс 2. І далі вже представлення робіт образотворчого мистецтва музкиантами та поетами (за вибором)
Zerotul Опубліковано 20 Квітня, 2011 в 09:00 #5 Опубліковано 20 Квітня, 2011 в 09:00 Вот оно чё Богдановна. В прольоті твоє вміння читати та аналізувати: Старієш Максимко та мозок тупить Пойти чтоли новый себе прикупить? Пішов я на ринок той мозок шукать А Гиви в ответ "Распродали,б*:%№" Купив шо попало,шо трошки б/у Еще месячишко,и этот пропью Во...уже маразм пробивается пора лечится
mymbox Опубліковано 20 Квітня, 2011 в 09:24 #6 Опубліковано 20 Квітня, 2011 в 09:24 а є якийсь сайт, де можна опублікувати свої шедеври? ;-)ну, окрім борди, може, якийсь сайт-виставочна галерея?
Forever Autumn Опубліковано 20 Квітня, 2011 в 09:27 Автор #7 Опубліковано 20 Квітня, 2011 в 09:27 а є якийсь сайт, де можна опублікувати свої шедеври? ;-)ну, окрім борди, може, якийсь сайт-виставочна галерея?Просимо подати заявку. (можна разом з фото робіт)На офіційному сайті Квартири FM роботи будуть публікуватися у репортажі після проведення виставки.
MOTOROLLLA Опубліковано 20 Квітня, 2011 в 09:27 #8 Опубліковано 20 Квітня, 2011 в 09:27 Таких сайтів тищаміліонів. Проте, якщо Ви візьмете участь у вищезгаданій виставці, ми розмістимо Ваші роботи в нас на сайті в розділі про художників.а є якийсь сайт, де можна опублікувати свої шедеври? ;-)ну, окрім борди, може, якийсь сайт-виставочна галерея?
Forever Autumn Опубліковано 13 Травня, 2011 в 07:51 Автор #9 Опубліковано 13 Травня, 2011 в 07:51 До уваги митців!17 травня ми закінчуємо прийом заявочок на участь у першому відбірковому турі
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.