Electra Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 09:18 #1 Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 09:18 Велика торгівельна компанія запрошує на роботу програміста 1С-8.Вимоги:- вік - до 40 років, готовність працювати в команді;- високий професійний рівень, самостійність у вирішенні професійних питань;- досвід у впровадженні 1С-8 (Управління торговим підприємством для України) не менше 3 років;- знання інших штатних конфігурацій вітається.Заробітна плата конкурентна. Всі тонкощі будуть обговорюватись із кандидатом безпосередньо на співбесіді, і буде залежати безпосередньо від самостійності та професіоналізму кандидата.Робота в офісі, з 9:00 по 18:00 з перервою на обід, оформлення та соц. пільги відповідно до законодавства.Резюме, із описом реалізованих проектів та очікуваним рівнем заробітної плати, відправляйте на пошту: [email protected]
nicst Опубліковано 8 Травня, 2011 в 15:43 #2 Опубліковано 8 Травня, 2011 в 15:43 - високий професійний рівень, самостійність у вирішенні професійних питань;Резюме, із описом реалізованих проектів та очікуваним рівнем заробітної плати, відправляйте на пошту: [email protected]Зважте, що спеціаліст з високим професійним рівнем,- ніколи не шукатиме роботу надсилаючи резюме невідомо кому...Необхідний Мінімум - це наявність телефону в оголошенні, через який можна дізнатись попередню інформацію про роботодавця.Успіхів!
Electra Опубліковано 10 Травня, 2011 в 13:04 Автор #3 Опубліковано 10 Травня, 2011 в 13:04 Хочу висловити свою думку з приводу слів nicts...1. людині, якій потрібна робота не складе труднощів скинути своє резюме за вказаною електронкою. Як свідчить моя практика це діє 100%, і я отримую резюме людей, які зацікавлені в посаді.2. я не перший раз виставляю свої топіки на форумі, і мої контакти є в попередніх постах (для тих кандидатів, які віддають перевагу телефонному спілкуванню).
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.