Перейти до змісту

Продам КПК Gigabyte Gsmart S1205

kosik

Рекомендовані повідомлення

Продам КПК Gigabyte Gsmart S1205, у використанні близько 2-х місяців.

Стоїть spbshell+багато додаткових патчів для кращої роботи, якщо непотрібно то це все легко форматується і зноситься за 5 хв. до стандартної Gsmart.

Стан: ідеальний 5\5.

Комплект: повний + карта на 4Гб, гарантійний талон незаповнений з мокрою печаткою.(відкрита гарантія виробника)

Причина продажу: подарували HTC T8585 HD2, вирішив свого звіра продати.

Ціна: купував за 270 у.о, оскільки він з виду як новий, але фактично б.у. + ціна бачу по сайтах впала, тому скину близько -20%.

Продам за: 220 у.о

Торг і манібек присутній.

Пишіть в ПП або сюди.

1766511.jpg

1766500.jpg

2083655.jpg

Экран 3,2" (240x400, сенсорный) / моноблок / камера 3 Мп / Bluetooth 2.1 / Wi-Fi 802.11b/g / 256 МБ встроенной памяти + поддержка microSD / разъем 3,5 мм / поддержка 2х СИМ-карт / GPS-приемник / 110,6x55x13,1 мм, 114,5 г / черный
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачу на аукро продають дані кпк по 1650-1750 грн., тому скидаю свою ціну.

Нова ціна: 1640 грн. + торг реальному покупцю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дам відподь на найбільш цікаві запитання в ПМ.

Декілька запитань:

-остаточна гарантія присутня?Якщо так,то чия.

-працює все без глюків?

-час роботи від одного заряду батареї при середній нагрузці(1-2 години розмов в день)?

-як організована робота сім-карт,тобто при розмові з однієї друга в мережі,чи не доступна?

-швидкість роботи смарта,проц трошки слабенький,416МГц

-ну і остаточна ціна.

До речі,про аукро: http://aukro.ua/komm...1550429862.html

Дякую.

1. Реально на Gsmart іде гарантія виробника при наявності оригінального гарантійного талону. Талон реально зараз чистий, але пропечаю від підприємця і поставлю будь-яку дату якщо потрібно. Наскільки мені відомо офіційний представник в Луцьку СЦ "РобимГуд" а в Україні погугливши бачу що Ф1Центр, ось http://www.f1center.ua/Partners/?vendor=GSmart#vendor=GSmart

2. Час роботи всередньому загруженому робочому часі, коли я більше розмовляю(3-4 години) чим юзаю якісь програми складав в мене близько 48-ми годин. Якщо буде ввімкнений плеєр, програми, підсвітка, а ще більше GPS та Wi-fi то звісно батареї аби на 1 день вистачило...Взагалі батарейка хороша як для такої ємкості. (можна скачати багато різних фіксів для енергозбереження та різних програм з форуму gsmart та pda.ru - багато чого є для цієї моделі, можна багато експерементувати та підстроювати під себе - і що мені подобається в будь-який момент можна збити настройки до початкових Гсмартових)

3. 2 радіомодулі. Хороший огляд http://mobile-review.com/pda/review/gigabyte-g1305-s1205.shtml

4. Швидкість хороша.. Впринципі процесора повністю вистачає для роботи всіх програм, ну я маю на увазі GPS Wi-fi все літає! Коли грати щось типу WarCraft2 чи Heroes 3 то трішки підгружається - ну але це звісно нормально. Ну в роботі як візьмете глянете що все гарно працює, можна вижати ще більше, позносити сторонні оформлення і залишити тільки WM6.5 чисту.

5.Торг ніхто не відміняв, розумію що з теперішнім розвитком від цього нікуди не дітись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропонували 1350 грн., але це мало! Це ж не китаєць якийсь кончаний, всетаки Gigabyte

Нова ціна 1530 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На віддачу 1450 грн. і далі можем зустрітись - дивитись і торгуватись...

Думаю самі глянете що ціна підходяща, стан хороший як і сам апарат (вважаючи його внутрішній функціонал)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хорошо, можно завтра встретиться. Мой № 0993629658

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відїжав з Луцька.

Телефон Вам скинув в ПМ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Беру самоотвод. Приобрёл другой аппарат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1500 грн. Розглянеться варіант обміну на нетбук, ноутбук...

В залежності від характеристик можлива доплата.

п.с. З апаратом все гуд, даю манібек, все працює ідеально. Єдина причина продажу: лежить без діла!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1450 грн.

можливий обмін нетбук-ноутбук.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В якому магазині купував???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продано. Закрито.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...