garmon Опубліковано 9 Квітня, 2011 в 20:11 #1 Опубліковано 9 Квітня, 2011 в 20:11 На продаж виставляю Чорний iPhone 3G 8GB. Встеновлено ОС 4.2.1. Прошивка модема дозволить відкатитись, якщо буде необхідно навіть до раніших версій ОС... Бейзбенд зберігався при апдейті ос. проте я не сильний майстер в цих справах... питайте по софту що потрібно... В комплекті: оригінальна (від нього) коробка, неоригінальна ЮСБ зарядка (можливо працює зі збоями), телефон, захисна наклейка на екран (якісно встановлена на ньому). В подарунок додаю 2 нових голубий та рожевий чохли на задню кришку... Телефон маю Українську і російську мови та клвіатури.... Працює нормально з будь яким українским оператором... (я використовува на ньому 3Г утел та МТС). Стан апарата 8 із 10... Задня кришка має незначні царапини від нормального використання... Передня панель та скло в ідеальному стані... Був куплений у одного власника в штатах... та нормально використовувався на території України на протязі більше ніж року... При потребі можу надати імеі для перевірки по різноманітних базах... Отже iPhone 3G 8Gb у всій вищезазначеній комплектації 2100 грн. Присутній манібек у випадку знаходження якоїсь глобальної несправності... Не потребую ніяких інших телефонів... тому ніяких обмінів з доплатою якщо цікавить пишіть в пм...
SOAD Опубліковано 10 Квітня, 2011 в 07:11 #2 Опубліковано 10 Квітня, 2011 в 07:11 модем який, й як я зрозумів телефон й коробка тільки оригінальні?
garmon Опубліковано 10 Квітня, 2011 в 10:35 Автор #3 Опубліковано 10 Квітня, 2011 в 10:35 модем який, й як я зрозумів телефон й коробка тільки оригінальні?Pwnage Tool 4.1 Взломаний... (ананасик замість яблучка) Модем: 5.13.04SHSH: 4.0, 4.0.1, 4.0.2, 4.1, 4.2.1імхо можна відкатитись навіть до 3.1.2 (модем з того часу не оновлювався тілдьки ос)...Так оригінальний телефон і коробка...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.