Перейти до змісту

Продам ноутбук

Рекомендовані повідомлення

Продам старенький ноутбук Toshiba Satellite 4090XCDT 400Mhz/192Mb/20Gb/FDD/Modem 1Com,1LPT,1USB,2xPCMCIA,PS/2,VGA. Оригінальне зарядне. Немає CD-Rom'a,але флешка навіть зручніше,як на мій погляд... зараз встановлений Windows XP SP3, MS Office,1C Підприємство,декілька простих ігр та інших програм. Взагалі, цілком нормальний компьютер для офісних потреб, або дітям для "простих" іграшок, зовсім не тормознутий компьютер - після того як включили і до того як загрузився Віндовс, лише секунд 10-12. Батарея, якщо користуватись офісними програмами до 20хв. (деколи може і більше,не знаю від чого залежить,батарея не розбиралась і в ремонті не була). Все інше на фото. Запитання і пропозиції в ПМ,або зразу давайте номер телефону - перезвоню.

Початкова ціна 430грн., торг + манібек.

P.S. Все робоче,глюків немає,ремонту не потребує, чого не хватає, то тільки привода CD/DVD,але вот користуюсь флешкою і все ок.

post-9964-0-85862100-1302009527_thumb.jp

post-9964-0-22914700-1302009539_thumb.jp

post-9964-0-81599100-1302009549_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Резервуйте за мною, сьогодні-завтра заберу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На манібеці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вернули... Уточнення,батарея - "майже "0" ,короче -"дохла" ..." все інше - як написано... Ціна знижена до 390грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Автор теми і Mazafaka це одна і та само особа, про нього можна почитати тут Ноутбук сам вимикається, на день вимикається раз 20, справа не в батареї і топікстартер це чудово знає. Цей пацан пробухав гроші котрі я заплатив за ноутбук, довелося їхати до нього додому щоб забрати, модератори забаньте його надовго, щоб такого роду кідал на борді не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Автор теми і Mazafaka це одна і та само особа, про нього можна почитати тут Ноутбук сам вимикається, на день вимикається раз 20, справа не в батареї і топікстартер це чудово знає. Цей пацан пробухав гроші котрі я заплатив за ноутбук, довелося їхати до нього додому щоб забрати, модератори забаньте його надовго, щоб такого роду кідал на борді не було.

Шоб забрати гроші, треба було просто позвонити,але так чи інакше - тигроші отримав, т.е. я свої обовязки перед тобою виконав. Що саме стосується саме тебе, прошу в ПМ,я тобі вже відписав... А ноутбук - продано, людині яка сказала, що "фігня часу" займе щоб привести його до ладу, видно роруміється в ремонті ноутів, сказав що манібек - не потрібен. Тому тему - закрийте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...