Перейти до змісту

Здам 1-но кімнатну квартиру

sweetlena

Рекомендовані повідомлення

Здається 1-но кімнатна квартира, р-н Відродження (точніше вул. С.Ковалевської), 1/5ц, гарний новий ремонт, ролети на вікнах, повністю вмебльована, уся побут. техніка (окрім пральної машини), стаціонарний телефон. Під вікнами є місце для авто. Можливо також поруч винаймати гараж (за окрему платню). Ціна 1200+ком.послуги(лічильники на газ, воду). Надамо перевагу сім"ї або одній працюючій людині.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А контактний телефон?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А контактний телефон?

Знаю, що потрібно 5 квартир в р-ні 33-го...але варіант на пів року явно не влаштовує. Квартира здається на тривалий термін.

Добре знаю, що таке агенства нерухомості і їхні безкінечні дзвінки, тому телефон не пишу, тільки в приват зацікавленим людям.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доброго дня. мене цікавить дана пропозиція. проживати будемо, я, дружина та маленьека дитина, 2 місяці. порядок та чистоту гаантуємо. напишіть, будь ласка, свій телефон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доброго дня. мене цікавить дана пропозиція. проживати будемо, я, дружина та маленьека дитина, 2 місяці. порядок та чистоту гаантуємо. напишіть, будь ласка, свій телефон.

Відписала в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Комунальні послуги орієнтовно 200-250 грн. :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все ще актуально!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Квартира здана!

Прошу ЗАКРИТИ ТЕМУ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Дівчина, яка проживає на квартирі шукає співмешканку - працюючу, платоспроможну. Оплата орієнтовно 700 грн./міс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...