Перейти до змісту

Продам комп на Core i3

Рекомендовані повідомлення

Продам комп в зборі.

CPU Intel Core i3 530, 2933 MHz (22 x 133) ціна по hotline

CPU Cooler Zalman CNPS10X Performa

RAM SuperTalent WP160UX4G8 4 GB 1600 Mhz (1333 - 7-7-7-18)

MB Asus P7H57D-V Evo SATA 3.0, USB 3.0

HDD WD 1Tb GreenEdition WD10EARS-00Y5B1

DVD-RW ASUS DRW-1814BLT fw 1.14

PSU Antec TruePower TP-550

+ Корпус білий, не новий.

Все в ідеальному робочому стані, є луцька гарантія на всі комплектуючі, крім DVD-RW. На БЖ гарантія київська.

Комп у використанні біля пів-року. Окремі комплектуючі докуповувались по-ходу, тому гарантія на них більша.

Працює дуже тихо.

Ціна 4500 грн.

В довісок є CRT монітор LG F700P, 1024x768 100Hz, 1280x1024 85Hz, 100 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, все разом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Працює дуже тихо.

Не дивно, відеокарти нема :0001:, + до нього треба буде купити відео за гривень так 1200

ЗІ чи відео ти не продаєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Працює дуже тихо.

Не дивно, відеокарти нема :0001:, + до нього треба буде купити відео за гривень так 1200

ЗІ чи відео ти не продаєш?

Інтегрована

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з приводу відео - так, інтегроване в сам процесор. можете ознайомитись з оглядом Intel HD Video.

в ігри давно вже не граю, для роботи вистачає по-зав'язку.

але і для ігор, правда не найновіших, також вистачить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При розкомплектацii швидше продасиш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З таким процесором тільки ігри грати. Для роботи можна і пеньок 4 марна трата денег.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При розкомплектацii швидше продасиш

а я і не спішу. просто вибираю найвигідніший варіант для продажу.

та й продаю лише по причині необхідності придбання ноута.

цей комп, скажімо так, "останній із Intel-Могікан", на якому і працювати можна, і для розгону підходить (гляньте на другу версію процесорів Core i 2ххх з індексом K та на їхні ціни), і може бути як база для конкретного апгрейду.

і все ж, якщо тебе цікавить розкомплектація, то на які саме компоненти?

З таким процесором тільки ігри грати. Для роботи можна і пеньок 4 марна трата денег.

пеньок 4??? це бухгалтерші звіти друкувати ти роботою вважаєш?

в моїй роботі якої би потужності залізо не було, завжди буде мало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ненада! Мій процесор пентіум 4 930 з відяхою 8800 gt буде краще показувати себе в іграх ніж твій і3 за конячу ціну. За такі деньги я собі плазму докупив,а не CRT монітор LG F700P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ненада! Мій процесор пентіум 4 930 з відяхою 8800 gt буде краще показувати себе в іграх ніж твій і3 за конячу ціну. За такі деньги я собі плазму докупив,а не CRT монітор LG F700P

ну от і до чого отакий комент?

мон залишився ще від старого компа, і що? продаю БЕЗ мона. хочеш - бери з ним, хочеш без.

проте якщо грошей у тебе на тачку такого класу бракує, то і будеш піпіською мірятись, у кого круче в іграх і т.д.

давай по-суті: тобі комп, чи шашечки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цей комп, скажімо так, "останній із Intel-Могікан", на якому і працювати можна, і для розгону підходить (гляньте на другу версію процесорів Core i 2ххх з індексом K та на їхні ціни), і може бути як база для конкретного апгрейду.

Не вийде апгрейду на і2ххх , бо чіпсети 5 серії не підтримують процесорів на ядрі sandy bridge

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вийде апгрейду на і2ххх , бо чіпсети 5 серії не підтримують процесорів на ядрі sandy bridge

А Я ПРО ЩО???

де я написав про апгрейд на Core i 2ххх?

я ж кажу якраз про те, що розгон на новому 1155 сокеті можливий ЛИШЕ на процесорах з індексом K, а їхня ціна НЕВИПРАВДАНА.

апгрейд можливий під проц на 1156 Core i5/Core i7 чотирьохядерний + відеокарта.

+ розгон. бюджет на цій платформі вийде значно привабливішим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Я ПРО ЩО???

де я написав про апгрейд на Core i 2ххх?

я ж кажу якраз про те, що розгон на новому 1155 сокеті можливий ЛИШЕ на процесорах з індексом K, а їхня ціна НЕВИПРАВДАНА.

апгрейд можливий під проц на 1156 Core i5/Core i7 чотирьохядерний + відеокарта.

+ розгон. бюджет на цій платформі вийде значно привабливішим.

та харош)) я просто не так зрозумів, а на рахунок того що ціна не виправдана, то не правда, якраз зараз і є найкрашим вибором, бо майже всі під повітряним охолодженням беруть відмітку в 5 Ггц і ті старі і7 і і5 нервово курять збоку)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на рахунок того що ціна не виправдана, то не правда, якраз зараз і є найкрашим вибором, бо майже всі під повітряним охолодженням беруть відмітку в 5 Ггц і ті старі і7 і і5 нервово курять збоку)))

по-перше, вартість зв'язки Intel Core i5-2500K 2000 грн. + мамки під 1155 ~1000 грн + кулер на заміну боксовому. вже 3300 мінімум. і це по хотлайну.

а ще пам'ять (мінімум 600), БЖ нормальний (мінімум 500), вінт (600), корпус (200), DVD (160)...

+ доставка.

скільки вийшло?

а тут розгон до 4,4 можливий "з коробки".

притому дешевше. і гарантія практично на все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по-друге, не кожен i5 2xxx K стартане на 5 ГГц, стабільності можливо при 4,7 досягнеш, і то не факт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на кулерок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на кулерок

матиму на увазі. якщо дійде до розкомплектації - кулерок зарезервую за тобою.

але сподіваюсь продати все разом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якшо буде розкомплектація цікавить БЖ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

другий на черзі за CPU Cooler

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...