flashmax Опубліковано 8 Березня, 2011 в 23:47 #1 Опубліковано 8 Березня, 2011 в 23:47 Стояв Windows SP3 (2008),вирішив поставити по новіший,програми злетіли,як називаються незнаю,інсталяхи ясна річ незбереглися,ставив дуже давно.Опис:1)Розкладка клави мінялась по колу, в одну сторну Ctrl+Shift ,в іншу Alt+Shift 2)Біля кожної папки були стрілки (ніби як в ярлика),якщо натиснути на неї,папка відкривалась так само як у Пуск ("випадаюче меню")Буду вдячний хоча б,за назви.
Prog Опубліковано 31 Березня, 2011 в 15:24 #2 Опубліковано 31 Березня, 2011 в 15:24 Стояв Windows SP3 (2008),вирішив поставити по новіший,програми злетіли,як називаються незнаю,інсталяхи ясна річ незбереглися,ставив дуже давно.Опис:1)Розкладка клави мінялась по колу, в одну сторну Ctrl+Shift ,в іншу Alt+Shift 2)Біля кожної папки були стрілки (ніби як в ярлика),якщо натиснути на неї,папка відкривалась так само як у Пуск ("випадаюче меню")Буду вдячний хоча б,за назви.На який ти розділ ставив Windows, що в тебе навіть soft не зберігся?
LaMeRiLKiN Опубліковано 31 Березня, 2011 в 19:14 #3 Опубліковано 31 Березня, 2011 в 19:14 1)Розкладка клави мінялась по колу, в одну сторну Ctrl+Shift ,в іншу Alt+ShiftТот же эффект достигается при юзании разных shift-ов. Например ктрл+левый шифт - прокрутка языков по часовой стрелке, ктрл+правый шифт - против часовой.
flashmax Опубліковано 1 Квітня, 2011 в 00:18 Автор #4 Опубліковано 1 Квітня, 2011 в 00:18 Систему ставив на той розділ,що й стояла. Так завжди роблю. Не весь софт робить без инсталяції,або будуть глюки,а так все по новому.Про лівий-правий шифт я знаю.Так зараз і користуюся,але не зручно тягнутися вправо.
Prog Опубліковано 4 Квітня, 2011 в 18:18 #5 Опубліковано 4 Квітня, 2011 в 18:18 Систему ставив на той розділ,що й стояла. Так завжди роблю. Не весь софт робить без инсталяції,або будуть глюки,а так все по новому.Про лівий-правий шифт я знаю.Так зараз і користуюся,але не зручно тягнутися вправо.що ти пишеш, брєд якийсь( набір слів)! Переставив вінду, тоді візьми будь який диск із зборкою XP, там весь софт загального користування є і постав собі потрібні програми. Наприклад, збірка Zver, Chip
flashmax Опубліковано 4 Квітня, 2011 в 19:58 Автор #6 Опубліковано 4 Квітня, 2011 в 19:58 Мене цікавлять назви програм,а скачувати цілі зборки,в яких МОЖЕ є ці програми,щось нехочеться.читайте уважнішеінсталяхи ясна річ незбереглися,ставив дуже давно А "брєд" пишете ви, і тикати будете своїм друзям!Якщо нема що сказати по темі,краще не писати взагалі.
Prog Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 17:33 #7 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 17:33 Мене цікавлять назви програм,а скачувати цілі зборки,в яких МОЖЕ є ці програми,щось нехочеться.читайте уважнішеінсталяхи ясна річ незбереглися,ставив дуже давно А "брєд" пишете ви, і тикати будете своїм друзям!Якщо нема що сказати по темі,краще не писати взагалі.це і є по темі) і взагалі це єдиний варіант, який був запропонований. Треба казати в таких ситуаціях дякую!!!!!!!!!
energetik79 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 20:12 #8 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 20:12 можу дати кучу такого софта вибирай що потрібно
flashmax Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 21:34 Автор #9 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 21:34 можу дати кучу такого софта вибирай що потрібноЧитай перший пост
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.