Перейти до змісту

Sony VAIO VPCEB15FM

NashLutsk

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні купив.. з Америки ноутбук Sony VAIO VPCEB15FM, але щось проблема з драйверами.. скачую з офіційного сайта... ставлю а потім не знаю від якого драйвера вискакує помилка про те що "батарея не правильно працює, чи не від цього ноутбука, або не совместіма з системою" що можна зробити.. ноут новий, ставлю Віндус7... 64біт... може треба 32бітну версію ставити, але ноут 64бітний, чи може якийсь кривий драйвер мені попадає! Що порадите?

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стикався з такою проблемою на іншій сонькі. Спробуй не ставити тулзу VAIO_Power_Management

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні купив.. з Америки ноутбук Sony VAIO VPCEB15FM, але щось проблема з драйверами.. скачую з офіційного сайта... ставлю а потім не знаю від якого драйвера вискакує помилка про те що "батарея не правильно працює, чи не від цього ноутбука, або не совместіма з системою" що можна зробити.. ноут новий, ставлю Віндус7... 64біт... може треба 32бітну версію ставити, але ноут 64бітний, чи може якийсь кривий драйвер мені попадає! Що порадите?

Дякую.

А мені казав купив Apple macbook pro :blink:

:sm128:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стикався з такою проблемою на іншій сонькі. Спробуй не ставити тулзу VAIO_Power_Management

в мене такого нема! =(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А спробуй пошукати в "Диспетчере устройств" --> "Системные устройства" щось типу "Microsoft ACPI-совместимая батарея" та відключити її. Побачиш чи щось зміниться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вже знайшов після якого драйвера... ця проблема.. і драйвер особо не потрібний.. що я замітив від нього то в загрузці показані кнопочки "кеп-лок, нум лок" і чи включені чи ні! =) я думаю він мені особо не потрібен...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і тач-пад драйвера немає.. ще в мене такого гемору з нотом не було... =(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую.

А мені казав купив Apple macbook pro :blink:

:sm128:

куив і продав =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...