Перейти до змісту

Куплю Comanche

restart2

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

НЕ ПОНЯВ ???

odna ???

в смислі ЛИЧНО примеряла ????????

Хто що знає про інтернет магазин http://www.velogon.com.ua/ підскаєіть це не развод ??? нормальний магазин ? і взагалі чи нормальні умови коли треба гроші перераховувати без договору і т.д. на карточку якомусь бізнесмену ???

Опубліковано

Вона на ВЗ працює ;)

Всі інтернет магазини вимагають перераховувати гроші наперед, ніякого договору, довіряєш репутації магазину.

Конкретно про velogon.com.ua сказати нічого не можу, не замовляв у них нічого.

А що тобі там приглянулось?

Опубліковано

При такому зрості я б звернув увазу на найнер.

Звичайно це не Каманч по ціні.. але ж не на тиждень собі друга заводиш.. ;-)

Опубліковано

НЕ ПОНЯВ ???

odna ???

в смислі ЛИЧНО примеряла ????????

А разве не ты Коля, который приходил на Велозону ко мне на Старом?

Если нет, тогда извините, совпадение такое )))

Опубліковано

ах це ви ?))) дуже приємно... радий Вас бачити тут :))) то що там ? коли у вас будуть моделі 22" ? я вже згідний на Прерію. Тільки дешевшою вона повинна бути... в інтернеті ціни дешевші... при чому набагато (300-350 грн) різниця

Опубліковано

якщо акуратно користуватись то велік прослужить довше ніж 0,5-1 рік. гасати як бешений я на ньому не збираюсь. тормозам величезну нагрузку тоже давати не буду. а з приводу гарантій - це швидше фікція для підняття ціни ніж реальна допомога якщо щось станеться з ним. гарантія довгого користування - це руки і ноги власника а не бумажка

Опубліковано

Вы не совсем правы, насчет гарантии. Она дается не на износ, а на скрытый заводской брак. Если что, будете в Киев, или Львов ехать разбираться? А скидки? А бесплатный сервис на срок гарантии и скидка на сервис после гарантии?

А разница в цене не будет такой разительной, когда заплатите за доставку.

И часто так бывает еще, что именно того товара, который вас так привлек ценой, не оказывается в наличии

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...