alegka87 Опубліковано 11 Січня, 2011 в 22:01 #1 Опубліковано 11 Січня, 2011 в 22:01 Продам даний переклюк, колір сірий, стан нормальний, відкатав літо, в шпицях не був, на нього не падав, довга лапа. Ціна 85грн! Причина продажу - SRAM X5 ось фото! прохання до всіх хто зацікавлений в покупці пишіть тільки в ЛС! деакі уточнення по стану, на фото видно подряпини, це як вище було сказано не від падінь а від того що байк порою клався на бік на асфальт, ось і все. В технічному плані все відмінно! Дякую за увагу!
GreyHairs Опубліковано 12 Січня, 2011 в 06:34 #2 Опубліковано 12 Січня, 2011 в 06:34 Куплю переклюк з.+ манетку 05 января 2011 - 17:20 Потрібен задній переклюк з манеткою (тригером) на 8 швидкостей!Класу алівіо/алтус або срам х4, колір немає значення!Продам зад. переклюк SRAM X4 Сегодня, 00:01 Продам даний переклюк, колір сірий, стан нормальний, відкатав літо, в шпицях не був, на нього не падав, довга лапа.Ціна 85грн!Хотелось бы купить, но что-то настораживает.
alegka87 Опубліковано 12 Січня, 2011 в 10:06 Автор #3 Опубліковано 12 Січня, 2011 в 10:06 на рахунок насторожень пояснюю!тема створена так пізно бо раніше створену тему випадково зніс модератор ursa, тому я її обновив!тема по покупця уже не актуальна так як уже їде мені переклюк з меткою алівіо.Тему про покупку було створено тому що збираю байк дружині і не вистачало тільки переклюка з манеткою, так як окремо срамовського тригера не знайшов купив алівіо, а свій переклюк продаю бо маю х5 а манетка залишиться та ж!якщо сумніви є на рахунок моєї персони, то можу вислати наложеним платежом, але поки переклюк забитий до сьоднішнього вечора, якщо не заберуть відпишусь!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.