Перейти до змісту

Техогляд авто

vagus

Рекомендовані повідомлення

Купив авто зняте з обліку в нього техогляд ще рік діє при постановці на облік я можу цей техогляд замінити на новий чи потрібно заново все платити і проходити ці процедури.... всім дякую........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купив авто зняте з обліку в нього техогляд ще рік діє при постановці на облік я можу цей техогляд замінити на новий чи потрібно заново все платити і проходити ці процедури.... всім дякую........

Якщо квитанції є, то можна щось думати, якщо немає - по новому )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно заново при постановці на облік! Крім податку за дороги, він вже в бензині!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо є квитанція, то не треба повторно сплачувати.

2Bear - на скільки мені відомо, нема офіційних роз’яснень що і як платити, і до 15 січня призупинено видачу талонів ТО. так що рано ще казати "Крім податку за дороги" у нас в державі все можливе) а раптом і там і там тепер будуть включені податки? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я реєстрував 15 грудня машину і до одного місяці їм твоя "моя" квитанція плати знову, а податок за дороги взяли тільки за 15 днів, тобто до кінця 2010року і дали талона по 2012 рік!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді навіть не знаю що сказати. Тре йти і все взнавати на місці, і якщо що то пробувати не платити:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...